Categorieën
Beauty

True Star & True Star Gold by Tommy Hilfiger

Ik denk dat ieder meisje wel parfums heeft die jarenlang favoriet blijven en ik heb dat met onder andere True Star en True Star Gold van Tommy Hilfiger. Ik had nog een flesje met een klein laagje True Star staan en vooral in de lente en zomer draag ik die altijd graag, ik vind dit luchtje echt bij deze seizoenen passen. Helaas kwam er afgelopen week echt bijna niets meer uit en heb ik bij onder andere ICI Paris en Douglas gevraagd of ze de True Star nog verkopen, maar helaas… Ik kreeg het advies even op internet te gaan zoeken en gelukkig zijn ze daar nog volop te verkrijgen!

True Star stamt uit 2004 en is een warme, sensuele en elegante oriëntaals bloemige geur. Superster Beyoncé was het gezicht van dit luchtje en zij stond ook op het limited edition doosje afgebeeld, al waren er verpakkingen ook zonder Beyoncé in omloop en dat is ook de variant die ik heb ontvangen.

True Star Gold is uitgebracht in 2005 en is wederom geïnspireerd op multitalent Beyoncé. True Star Gold is een heerlijke bloemige en fruitige geur dat een sexy uitstraling met zelfvertrouwen en elegantie moet uitdragen en is een eerbetoon aan alle pracht, mysterie en passie van een schitterende ster.

De True Star komt in een lichtblauw met wit doosje en de True Star Gold in het donkerroze met uiteraard… goud.

Behalve de heerlijke geur zijn ook de flesjes heel leuk en hebben een mooie elegante en vrouwelijke vorm. De dop van de True Star is zilver en die van de True Star Gold toepasselijk goud, wat de flesjes een chique uitstraling geeft.

Leuk detail is dat ook de binnenkant van de verpakking van de True Star lichtblauw is en die van de True Star Gold knalroze met stars. Het True Star geurtje opent met waterige noten, gevolgd door een hart van reukerwt en een basis die geïnspireerd is op kamperfoelie, zoete erwt, seringen en geroosterde graankorrels.

True Star Gold heeft topnoten van elementen van de Provence meloen gecombineerd met gouden kiwi en rode bes, een hart van meloen bloem gecombineerd met lelie en basisnoten van honing, framboos, jeneverbes en de Agava plant.

Zoals je op onderstaande foto kunt zien is ook aan de binnenkant van de dop de blauwe en roze kleur doorgevoerd. De lichtblauwe True Star is een heerlijk zachte, frisse en zomerse geur die ik uit duizenden herken. De True Star Gold is zeg maar de wat meer pittige en sensuele variant van de True Star, maar ook op een subtiele manier. Als je de parfums zou willen onderverdelen zou je kunnen zeggen dat de True Star het meest geschikt is om overdag te dragen en de True Star Gold wat meer voor een zwoele avond en nacht..Grappig dat je na jaren nog helemaal dol op een luchtje kunt zijn die je meteen aan de zomer doet denken en waar je altijd een heel fijn gevoel bij krijgt!

De True Star (30 milliliter) is voor € 22,50 en de True Star Gold (30 milliliter) voor € 19,50 verkrijgbaar via onder andere www.parfum.nl

Ben jij bekend met de True Star parfums en zo ja, wat vind je er van?

4 reacties op “True Star & True Star Gold by Tommy Hilfiger”

Wat een bijzondere noten, die zie je niet zo veel! nu ben ik dan ook wel erg nieuwsgierig, jammer dat je hem niet in de winkel kunt ruiken, want op de gok bestellen vind ik wat riskant (straks vind ik hem toch niet lekker ;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.