Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

The Body Shop ‘Honeymania’ lijn

IMG_6903Ieder pakketje van The Body Shop is een feest op zich maar oelala, de laatste was wel heel aangenaam. Toen ik de doos opendeed zag ik in de gauwigheid al dat de producten allemaal een honingachtige kleur hadden en dat klopte want het bleek de nieuwe Honeymania lijn te zijn, mmm!

Body Scrub € 15,00 (200 ml)

IMG_6885IMG_6888Oeh yess, een Honeymania scrub! En nog beter: een creamy scrub! Echt, wat is deze scrub heerlijk zacht, wauw. En de geur: heerlijk zoet en bloemachtig, za-lig. Leuk om te weten: deze scrub is gemaakt van Community Fair Trade-honing van de nectar van duizenden wilde bloemen.

IMG_6914Bubble Bath Melt € 12,00 (300 ml)

IMG_6878IMG_6881Wauw, dat is nog eens een flinke pot! De Bubble Bath Melt (nee, je kunt het echt niet eten!) zorgt voor een bad vol crèmeachtige honingbubbels en zorgt ervoor dat je helemaal zachter dan zacht uit bad stapt. Wat een verwennerij!

IMG_6934

Soap € 3,50 (100 gr)

IMG_6896Kijk nou wat een superleuk zeepje in de vorm van een honingraat en een bij’tje in het midden! De zeep heeft – dûh – de geur van honing en is heerlijk om ’s morgens de dag fris mee te beginnen. Het zeepje reinigt je huid op een milde en zachte manier en is ook gemaakt van Community Fair Trade-honing van de nectar van duizenden wilde bloemen.

Eau de toilette € 14,00 (30 ml)

IMG_6863Om de geur van de scrub, de bubble bath melt en het zeepje nog langer vast te houden is er ook een eau de toilette waarmee je jezelf kunt besprenkelen met de geur van zoete honing. De eau de toilette is lekker zoet, maar ook zacht en fris en is een ideale subtiele geur voor overdag.

Lipbalm € 5,50 (10 ml)

IMG_6865IMG_6872Last but not least vind je in de Honeymania lijn ook een hele fijne lippenbalsem, die echt heerlijk zacht is voor je lippen. Nog een voordeel is dat de balsem niet plakt en een heel lekker licht zoetig honing geurtje heeft. New favorite!

BalsemDe nieuwe Honeymania lijn is nu verkrijgbaar in de The Body Shop filialen en online via de website.

Q: Naar welk van deze producten ben je het meest benieuwd? Of heb je misschien al kennisgemaakt met de Honeymania lijn?

15 reacties op “The Body Shop ‘Honeymania’ lijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.