Categorieën
Beauty Nagels

Swatches W.I.C. by Herôme Colourful Curaçao – Kontiki Beach, Mambo Beach en Cabana Beach

Bon dia chicka’s! Mocht het weer een beetje zo’n troosteloze zomer als vorig jaar worden (waar we natuurlijk niet vanuit gaan, please no!) kunnen we altijd nog een stukje van het zonovergoten Curaçao naar ons toehalen, want W.I.C. by Herôme komt in mei met een geweldige collectie dat helemaal is geïnspireerd op dit prachtige eiland. Curaçao doet mij meteen denken aan veel kleur, vrolijke printjes, zon, zee, strand en lekker eten en de limited edition Colourful Curaçao collectie is zeker kleurrijk en vrolijk te noemen!

Zoals we van Herôme gewend zijn hebben de zes kleurtjes allemaal een naam gekregen die met het land te maken hebben waarop ze geïnspireerd zijn en dat zijn in dit geval allemaal namen van bekende Curaçaose stranden: Kontiki Beach, Mambo Beach, Blue Bay, Cabana Beach, Banda Bou en Daaibooi Beach.

Hoe leuk is het om deze colour bomb lakjes bij een leuk zomers, kleurrijk jurkje met een leuk printje te dragen, dan ben je in ieder geval wel helemaal op en top summerproof!

Wat een beauty is Kontiki Beach 178, oelala! Het doet mij met het donkere paars nou niet perse aan zomer denken (eerder herfst), maar natuurlijk past het wel helemaal bij het Curaçao thema met dit vrolijke, opvallende kleurtje! Mooi is ook de metallic finish waar ik ook nog eens wat mooie, gekleurde glittertjes in lijk te ontdekken, nice!

Mambo Beach 179 heeft van Herôme de omschrijving metallic peach meegekregen, al zou ik het peach veranderen in pink. Het woordje metallic deed me wel een beetje vrezen voor een wat streperige dekking, maar ik moet zeggen dat me dat op zich nog wel is meegevallen.

Bij de Cabana Beach 181 kwam meteen het 334 Teal lakje van Barry M dat ik onlangs geswatched heb in me op, die inderdaad wel heel veel van elkaar weg blijken te hebben. Ook deze Cabana Beach heeft een mooie metallic finish meegekregen en daarmee ook wel wat streepgevaar, maar dat neem ik bij dit mooie, zomerse kleurtje graag op de koop toe!

Steeds als ik denk dat Herôme toch wel een keer klaar is met het bedenken en ontwikkelen van nog meer nieuwe World Inspired Colours weten ze me toch weer te verrassen met een zestal leuke en vooral mooie kleurtjes! Helemaal met de zomer in het vooruitzicht is deze Colourful Curaçao een hele goede zet, het zijn zeker weten kleurtjes om helemaal vrolijk van te worden en alvast een beetje mee in de zomermood te komen. Als de Kontiki Beach, Mambo Beach en Cabana Beach misschien net niet helemaal jouw ding zijn zou ik ook zeker eens kijken naar de andere drie, de Blue Bay (lichtblauw), Banda Bou (limegroen) of de Daaibooi Beach (smaragdgroen)!

De W.I.C. Colourful Curaçao lakjes zijn vanaf 1 mei voor € 7,50 per stuk of twee voor € 12,50 verkrijgbaar bij bij deze verkooppunten en via de online shop van Herôme.

Q: En, hoe vind je deze drie knallende kleurtjes uit de Colourful Curaçao collectie? Hot or not?

31 reacties op “Swatches W.I.C. by Herôme Colourful Curaçao – Kontiki Beach, Mambo Beach en Cabana Beach”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.