Categorieën
Beauty Nagels

Swatches nieuwe Barry M nagellakjes

Gisteren werd ik blij verrast met een pakketje waarvan ik de inhoud nog niet wist en die vind ik altijd het leukste, want dan is het echt nog een verrassing wat erin zit. Het bleken een vijftal nagellakjes te zijn en ja, daar gaat mijn hartje vooral de laatste tijd toch wel wat sneller van slaan, hoor! Nog enthousiaster werd ik van de pareltjes die uit het bubbeltjespapier tevoorschijn kwamen, wow! Een leuk kaartje erbij vertelde me dat het de nieuwe nagellakjes van Barry M zijn en ik stond meteen te popelen om ze te gaan swatchen!

Barry M heeft al een hele rits verschillende nagellakjes, maar daar zijn er gewoon nog eens vijf bijgekomen: 324 Silvery Lilac, 325 Denim, 333 Black Multi Glitter, 334 Teal en 335 Copper en daarmee staat het Nail Paint by Barry M assortiment bij Alice & Jo nu op maar liefst 59! verschillende kleurtjes!

De nieuwe kleurtjes zijn behoorlijk anders dan degene die ik tot nu toe in mijn bezit heb, dat zijn allemaal redelijk opvallende en snoeperige creamy lakjes en deze vijf zijn allemaal wat donkerder van kleur en hebben of een metallic of een shimmery finish.

324 Silvery Lilac deed me vanuit het flesje gezien direct denken aan de 490 Iron Mermaiden en 840 Genius In The Bottle van Catrice en blijkt na een snelle vergelijking het meeste van de eerste weg te hebben. De meest overheersende kleur van dit lakje is lichtpaars met een zilvergroene glans. Dit soort lakjes hebben wel het nadeel snel wat streperig te lakken en dat is helaas ook bij deze het geval.

De naam 325 Denim omschrijft natuurlijk de intens blauwe denimkleur van dit lakje. Door het blauw zitten ontelbare zilveren shimmertjes en het lakje heeft een redelijk aparte, semi matte finish. Het lakje dekt goed trouwens, het heeft aan één laagje eigenlijk al voldoende.

Hoe gaaf is deze 333 Black Multi Glitter met de gitzwarte kleur en de minuscule blauwe, rode en zilveren glittertjes erdoorheen! Het lakje dekt net als de blauwe eigenlijk al met één laagje en geeft op één of andere manier wel een mooi, chique effect. Als je het lakje van je nagels haalt moet je er wel rekening mee houden dat je hier en daar nog een verdwaalde glitter op je vingers tegenkomt, maarja elk voordeel heb z’n nadeel!

334 Teal vind ik denk ik de leukste van de vijf, wát een mooi kleurtje! Wel een beetje jammer dat het net als de Silvery Lilac een beetje streperig lakt, maar dat gebeurt altijd wel gauw met een metallic-achtige finish. Afgezien daarvan ik het een topper voor de zomer bij mooie, zongebruinde handjes!

335 Copper heeft als basis een brons/koper kleurtje met allemaal gouden, bruine en rode glittertjes er doorheen, wat het een heel feestelijk en glamourus lakje maakt. Ik vind het persoonlijk wel echt meer een kleurtje voor het herfst- en winterseizoen dan voor de lente en zomer, maar natuurlijk kun je ‘m ook gewoon nu lekker dragen als je dat wilt!

Afgezien van het feit dat twee van de vijf een tikkeltje streperig lakken vind ik deze glamourlakjes een hele mooie toevoeging aan de al prachtige en veelzijdige Nail Paint by Barry M collectie. Vooral de 334 Teal vind ik echt awesome, wat een heerlijk fel en opvallend kleurtje!

De nieuwe Barry M nagellakjes zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Alice & Jo.

Q: Wat vind jij van de vijf nieuwe kleurtjes? Hot or not?

27 reacties op “Swatches nieuwe Barry M nagellakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.