Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Herôme ‘New Zealand’ collectie

Door Lin – W.I.C. by Herôme komt met een collectie geïnspireerd op Nieuw Zeeland genaamd ‘New Zealand’ met 6 kleuren (3 creamy en 3 met shimmer) die helemaal lenteproof zijn. Zoals ze het zelf zeggen: ‘de overweldigende natuurpracht van dit weidse, robuuste land is vertaald in zes catchy kleurlakken die naadloos aansluiten op het nieuwe, sprankelende modebeeld. Laat de zon maar komen!’

Wellington
W.I.C. Wellington is zacht, ingetogen en stijlvol en daardoor perfect voor een real natural born beauty-look. Ga voor een tasty ensemble in lichte tinten als zand, crème en pastels.

Zacht is deze kleur zeker, maar aan zand doet het me niet echt denken. De lak is wit met een vleugje peach erin en heeft twee laagjes nodig.

Auckland
De waanzinnig inspirerende kuststad W.I.C. Auckland is gevangen in een koele, lichte mintgroen.

Mintgroen hoort natuurlijk bij de lente en gelukkig heeft Herôme een leuke tint uitgekozen voor deze collectie. Dit zijn drie laagjes.

Tauranga
De zachte, bijna witte blauw van W.I.C. Tauranga is geïnspireerd door één van de upcoming badplaatsen van dit moment.

Bij deze kleur blauw moet ik niet perse aan de zee denken, eerder aan een strakblauwe lentehemel. Het is een superlief kleurtje en ook deze had 3 laagjes nodig.

Hamilton
Het lavendelblauwpaars van W.I.C. Hamilton is geïnspireerd op de vele lavendelvelden rondom deze stad. Past helemaal in de nieuwe bohemian look.

Bij het zien van deze lak moest ik direct aan lavendel denken. Door de mooie zilveren en blauwe shimmers die erin zitten is de lak heel bijzonder, al heb ik het idee dat je een deel van de shimmers minder ziet doordat hij semimatte opdroogt.

Dunedin
W.I.C. Dunedin is een volle, romige peachy pink die doet denken aan roze luchten wanneer de zon onder gaat.

Ik vind deze tint roze niet zo mooi, maar de roze, blauwe, oranje, groene en zilveren shimmers die erin zitten maken de lak wel weer speciaal. Ik dacht dat deze lak enorm streperig zou zijn, maar dat valt gelukkig reuze mee. Helaas zijn dit wel 4 laagjes

heromeNZ012heromeNZ013Rotorua
Het vulkanische geel van W.I.C. Rotorua is net als de gelijknamige stad magisch en mysterieus.

Ook deze shimmerlak dekte niet zo heel goed en heeft ook 4 laagjes nodig. Ik heb heel hard geprobeerd egaal te lakken, maar dat lukte me niet zo heel goed. Verder zitten er allemaal blauwe en groene shimmers in deze lak die je best wel goed ziet zitten.

Aanraders van deze collectie zijn wat mij betreft Hamilton, Tauranga en Auckland. Wellington is ook mooi als je van lichte kleuren houdt. De lakken van Herôme zijn verkrijgbaar bij o.a. Douglas, Bol.com en hun eigen webshop. Ik geloof dat 1 lak € 7,50 kost en als je 2 lakken koopt betaal je € 12,50.

Q: Wat vind jij van de Herôme New Zealand lakken? Welke is/zijn je favoriet?

28 reacties op “Swatches Herôme ‘New Zealand’ collectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.