Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

DA Limited Edition Design Douchegels – Purple Rain en Sunny Orange

Soms krijg je pakketjes toegestuurd met een inhoud die je even drie keer doet kijken wat het nu precies is dat erin zit. Dat had ik met een vrolijk roze doosje afkomstig van DA, met daarin twee best zware flesjes met een knaloranje en pimpelpaarse inhoud. Het bleken douchegels te zijn in een soort hele hippe space-achtige vorm, speciaal voor Moederdag. Leuk dacht ik meteen, let’s try them!

Wat ziet ze er leuk uit, hè? Speciaal voor alle mama’s, en natuurlijk ook niet-mama’s, komt DA met vier supervrolijke Design Douchegels en die bijzondere flacon is niet voor niets want volgens DA zijn ze, jawel, drupvrij. Je kunt kiezen uit Flaming Red, Hot Pink, Purple Rain en Sunny Orange en de laatste twee varianten heb ik inmiddels in de douchecabine staan.

Aanvankelijk dacht ik dat het doodgewone douchegels waren maar nee, de flacons schijnen een bijzonder foefje te hebben: als je de eerste keer dat je ze gebruikt het (kleine) dopje helemaal onderaan verwijdert hoef je deze daarna niet meer terug te doen want je doseert de douchegel dan door voorzichtig in de fles te knijpen. Handy!

Wanneer je houdt van een schuimende douchegel met de zachte geur van orchideeën die zorgt voor een lekker positief en ontspannen begin van de dag is de Purple Rain misschien wel iets voor jou. Purple Rain heeft inderdaad een heel frisse, zachte en bloemige geur en is zeker heel aangenaam om de dag mee te beginnen.

Sunny Orange (die naam alleen is al één brok vrolijkheid!) heeft de warme geur van oranjebloesem en zorgt dat je lekker fris en fruitig aan je dag begint. Waar de Purple Rain heel bloemig en fris is, is de Sunny Orange wat meer warm en fruitig en ik moet zeggen dat ik ze eigenlijk beiden erg lekker vind. Naast dat ze heerlijke geuren hebben zijn ze ook heel fijn in gebruik: ze schuimen lichtjes, je hebt er niet veel van nodig en zo’n knijpflacon werkt wel errug handig inderdaad!

De 4 Limited Edition Design Douchegels zijn in de periode van 8 april t/m 5 mei voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij alle DA filialen.
Leuk: bij aankoop van twee douchegels krijg je tijdelijk een leuke lovebag gratis, leuk om cadeau te geven aan mams!

Q: Wat vind je van het design van deze limited edition douchegels? En welke lijkt jou het lekkerst?

22 reacties op “DA Limited Edition Design Douchegels – Purple Rain en Sunny Orange”

Lijkt me erg leuk maar Ik heb mijn douchegels in een la Zitten en dan zou ik toch wel bang zijn dat het sporen achter laat, bovendien is het wel link met houdbaarheid want het is tenslotte wel soort van open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.