Categorieën
Beauty Nagels

Swatches eerste 4 Catrice Million Styles Effect Top Coats

Catrice weet ons beautynista’s wel bezig te houden, want na de lancering van de nieuwe collectie afgelopen februari zijn deze maand de nieuwe Million Styles Effect Top Coats weer een compleet nieuwe hype. De Million Styles is een speciale collectie voor de nagels met 8 speciale top coats waarmee je je nagels van de meest bijzondere finishes kunt voorzien. Ik heb de eerste vier voor je geswatched, de overige vier volgen één dezer dagen!

Natuurlijk zijn deze topcoats, de naam zegt het al, in eerste instantie bedoeld om over een ander lakje aan te brengen, maar je kunt ze in principe ook prima los dragen. Net als de nieuwe Ultimate Nail Lacquers zijn ook deze topcoats voorzien van een nieuw, breed kwastje zodat je ze lekker snel en makkelijk kunt aanbrengen. Net als de gewone Catrice lakjes zijn ook deze Million Styles weer van leuke, toepasselijke namen voorzien: 01 No Smoke Without Fire, 02 Million Dollar Baby, 03 Miss Money Penny, 04 Shake It! Flake It!, 05 Return Of Space Cowboys, 06 Godfather Of Pearl, 07 ¿Holo Qué Tal?! en 08 Have An Ice Day. Zoals ik in het intro van het artikel al zei laat ik je vandaag de eerste vier lakjes uit de collectie zien.

Deze vier topcoats beloven:

C01 No Smoke Without Fire voor een coole, zwoele smokey look op de nagels
C02 Million Dollar Baby
zorgt voor glitter, glitter, glitter
C03 Miss Money Penny
dompelt nagels onder in een zacht gouden glans
C04 Shake It! Flake It!
  creëert een geweldig 3D juweel-effect

C01 No Smoke Without Fire vind ik zelf nogal een aparte topcoat, ik had ook geen idee over welk lakje ik deze nou aan moest brengen zonder deze helemaal onzichtbaar te maken met de donkere kleur eroverheen. Ik heb ‘m daarom maar even zo los op mijn nagels aangebracht, zo is hij ook het meest duidelijk. De C01 No Smoke Without Fire is redelijk donker, bijna zwart, van kleur en heeft hele kleine shimmertjes in zich. Ik heb op deze foto drie laagjes van deze topcoat aangebracht.

C02 Million Dollar Baby vind ik, in tegenstelling tot de bovenstaande C01 No Smoke Without Fire, een échte topcoat, lekker glitter & glamour! Ik heb hem op bovenstaande foto aangebracht over de C01 Be Pool uit de Nymphelia collectie en ik vind het zelf wel een hele leuke combinatie zo!

C03 Miss Money Penny is een heel mooi licht goudkleurig glimmende topcoat met allemaal gouden glittertjes die je eigenlijk prima zowel los als over een ander lakje kunt dragen. Op de bovenste foto heb ik drie laagjes van dit lakje aangebracht zonder iets eronder en op de tweede foto zie je ‘m over de 830 Salmon & Garfunkel, wat wel een leuk effect geeft!

C04 Shake It! Flake It! is echt een heel bijzonder lakje met holografische flakies die afhankelijk van de lichtinval, oranje, paars, blauw en roze van kleur zijn, prachtig! Zoals je ziet kun je deze ook prima zonder een ander lakje eronder op je nagels dragen, het geeft ze zeker een extra dimensie! Op de tweede foto heb ik ‘m aangebracht over de 090 Karl Says Très Chic uit de Catrice Ultimate Nudes collectie.

Ik snap de hype rondom deze Million Styles topcoats wel, want wat zijn ze leuk! De overige vier die ik je nog ga laten zijn vind ik denk ik nog een tikkeltje leuker dan de eerste vier, dus dat belooft wat! Mijn enige aanmerking op deze vier is dat ik de eerste C01 No Smoke Without Fire zelf wat lastig vind als topcoat te gebruiken, daarvoor vind ik de kleur ervan wat te donker.

De Catrice Million Styles Effect Top Coats zijn vanaf nu tot en met half april voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Welk van deze vier is/zijn jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

31 reacties op “Swatches eerste 4 Catrice Million Styles Effect Top Coats”

Leuke kleurtjes hoor 🙂 Hier hadden ze alleen Shake it! Flake it! niet. Maar ik dacht ja, die is precies hetzelfde als die van Essence dus heb die niet nog eens nodig :p
Een tip: je kunt beter ‘dementie’ veranderen in ‘dimensie’ 😉 Dementie is toch net iets heel anders 😉

Ik vind zelf C03 Miss Money Penny echt heel mooi!! Heb zelf ook niet echt het idee dat C01 No Smoke Without Fire een topcoat is. Maar goed, je schrijft al dat je drie laagjes op had gedaan voor de foto. Misschien geeft het met slechts een enkel laagje juist wel het beloofde effect … In ieder geval, topcoat of niet, hij is wel leuk 🙂

Ahh heel leuk, ik heb have an ice day en godfather of pearl gekocht! De lijn heeft wel wat weg van de luxeffects collectie van essie, deze heb ik ook en qua kwaliteit komt het naar mijn idee best in de buurt (als je er nog een ‘echte’ topcoat overheen draagt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.