Categorieën
Beauty

Beauty question van de week #12

Dagelijks spoken er allerlei beautygerelateerde vragen door mijn hoofd als: wat is nou een normale en redelijke prijs voor een oogschaduw, hoeveel zou iemand anders maximaal voor deze lipstick over hebben, gaan andere meiden zonder make-up de deur uit? en lijkt het me leuk jullie wekelijks een vraag voor te leggen om erachter te komen hoe jullie over sommige stellingen denken en om hier een beetje over te discussiëren!

De vraag van deze week luidt:

‘Heb jij inmiddels al een holy grail make-up of beautyproduct gevonden, dus met andere woorden een product dat voor jou echt het beste van het beste is en waar je niet meer zonder kunt?’

In de afgelopen jaren heb ik al een aantal keer gedacht dat ik toen écht mijn holy grail mascara had gevonden maar helaas, de zoektocht zet zich nog altijd voort. Een tijdje was mijn holy grail mascara echt de rode Volume Flash van Rimmel, die heb ik zeker wel twee à drie jaar onafgebroken gebruikt, maar van de één op de andere dag was de liefde bekoeld en ging ik op zoek naar een ander. De mascara die voor mij op dit moment wel héél dicht bij een holy grail komt is de Pupalash mascara, waar morgen een artikel over te lezen zal zijn op By Sjanty. Verder kan ik op make-up- en verzorgingsgebied de Anastasia Clear Brow wenkbrauwgel, het Tweezerman pincet, de Too Faced Shadow Insurance oogschaduwbasis, de Lush Lemony Flutter en Moroccanoil oil treatment wel holy grails noemen, betere varianten dan deze zijn er wat mij betreft niet. Qua gezichtsverzorging kan ik wel zeggen dat de producten van Neoderma voor mij holy grail zijn, die gebruik ik al jaren naar volle tevredenheid en werken echt het allerbeste voor mijn huid. Wat betreft alle andere make-up producten als foundation en concealer blijft de holy grail zoektocht dus nog even voortbestaan….

Nu ben ik benieuwd, heb jij je holy grails al gevonden?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

20 reacties op “Beauty question van de week #12”

Eerst had ik altijd een favoriete mascara van de Catrice, met volume in een oranje verpakking. Maar nu die is vernieuwd vind ik hem helemaal niet meer fijn, hij klontert veel te veel…
Nu heb ik een nieuwe favoriete mascara, van Essence met de oranje verpakking 🙂
Ook kan ik niet meer zonder mijn matte foundation van de Catrice 🙂

Mijn mijn holy grail is de Art liner van Lancome.
Maar ik kan ook niet meer zonder mijn Tweezerman pincet
en de Too Faced Shadow Insurance oogschaduwbasis.

Ik denk dat dat mijn primer van Artdeco is. Daar ben ik nu aan mijn derde potje bezig. 🙂 Voor de rest hou ik te veel van verandering om echt een holy grail te hebben.

Ik heb mijn holy grail zeker gevonden. De ultra strong nail hardener van Essence. Ik zou willen dat iedereen dit product zou kunnen testen, omdat hij zo fijn is! Mijn korte nagels zijn nu prachtige lange nagels worden. Heb mn eerste potje nu al bijna op:)

Ik denk eigenlijk dat ik nog niet echt iets heb gevonden… Misschien het wenkbrauwpotlood van de HEMA. De allerlichtste is perfect voor blondines. Hij is bijna op en die zou ik echt op nieuw kopen.

Mijn holy grail is de Lasting Drama gelliner van Maybelline. Ik heb verschillende andere gelliners geprobeerd maar er is er geen enkele die hieraan kan tippen. Hij is wel wat duurder dan wat ik normaal aan een make-up product zou uitgeven (11.95 zo uit m’n hoofd) maar echt héél duur is het niet en hij is het zeker waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.