Categorieën
Beauty Nagels

Swatches diverse H&M nagellakjes

Met een nagellakcollectie dat langzamerhand een beetje obsessieve vormen begint aan te nemen heb ik mezelf voorgenomen, of liever gezegd verboden, nog nagellak aan te schaffen dat ook maar enigszins lijkt op een kleur die ik al heb. Best een beetje tricky natuurlijk, aangezien er 1000 verschillende tinten roze en 100 verschillende soorten oranje zijn maar ik ga nu eens echt heel streng zijn en niet smokkelen. Nee nee nee, afgelopen woensdag bij H&M was een uitzondering, wánt dit waren echt allemaal lakjes die ik zeker weten nog niet heb……..!

Het is een wonder dat ik bij het H&M beautyschap buiten de nagellak überhaupt nog oog had voor de andere leuke spulletjes, want het afgelopen half jaar krijg ik echt een waas voor mijn ogen als ik nagellak zie. Vooral knalkleuren, pastel en glitters, héél véél glitters doen het bij mij goed, dan hoor of zie ik verder niks meer om me heen. H&M heeft voor de zomer van 2012 ook weer wat nieuwe lakjes gefabriceerd en ik vind ze leuheuk! De eerste die mij meteen in het oog sprongen zijn de vierkante flesjes met de gouden dop en hoewel ik bij de kleurtjes niet direct aan zomer zou denken zijn ze zeker wel degelijk summerproof!

Naast dit trio zag ik ook nog een aantal langwerpige flesjes van 7 ml met een vrolijke gele dop en bij deze was het vooral de glitterige inhoud dat mij wel heel erg aantrok en dus gingen die hup, het mandje in. Helemaal bovenaan het schap hingen allemaal superschattige lakjes in hele kleine kabouterflesjes en omdat ik al vijf lakjes gescoord had mocht ik er daar van mezelf slechts eentje van kiezen, vooruit.

Doordat alle lakjes nogal verschillen van grootte hebben ze logischerwijs ook allemaal een ander formaat kwastje, maar wat ze gemeen hebben is dat deze vrij smal en langwerpig zijn. Tegenwoordig ben ik meer van de brede kwastjes, maarja je kunt niet alles hebben.

Gistermiddag heb ik alle lakjes lekker op m’n gemak zitten swatchen en oh, ik ben blij dat ik ze meegenomen heb!

Pinkish oogt in het flesje donkerroze, maar op mijn nagels pakt hij toch meer burgundy red uit. Geen probleem, dit is evengoed een mooi kleurtje! Zoals je misschien al wel ziet is het lakje niet creamy maar een tikje jelly, maar dekt desondanks gelukkig wel prima in twee laagjes.

Groen is niet mijn meest favo kleur, maar deze Atlantic vind ik móói! Bij zomersgroen denk ik in eerste instantie aan pastel of mint, maar eigenlijk is juist dit kleurtje op en top zomer! Ik zie deze al helemaal schitteren op mijn teennageltjes bij een leuke kleurige bikini!

Goud kun je, ook in de zomer, niet genoeg hebben moet H&M gedacht hebben! Goldness is een op en top glamorous lakje voor een avondje losgaan in tha club langs de boulevard en moet je dan ook zeker niet vergeten in je koffer!

Ik had deze Aqua Splash eigenlijk gepland als topcoat over de Atlantic, maar dat bleek geen topcombinatie omdat hij helemaal wegviel in het metallic groene geweld. Dit lakje bleek gewoon prima los te dragen, mits je er een laagje of drie van aanbrengt.

Deze Sparkling Rainbow zorgt voor één grote party on your nails, wat een feest! De glittertjes van deze superkeuke topcoat zijn vrij fors en vallen daarmee des te meer op. Normaal zijn dit soort glitterbommen a hell of a job om van je nagels te krijgen, maar deze liet zich heel verrassend vrij makkelijk verwijderen!

I just love love love deze prachtige Purple Glitter! Dit lakje was de enige die ik van de kleine 5 ml flesjes heb meegenomen en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Net als de Goldness zie ik deze al helemaal op mijn nagels schitteren tijdens een avondje clubbing!

De H&M Nail Polishes van 15 ml zijn voor € 2,95, die van 7 ml voor € 1,95 en die van 5 ml voor € 0,95 per stuk verkrijgbaar bij de H&M filialen met een beautyafdeling.

Q: Welk van deze lakjes zie jij deze zomer wel op je nagels schitteren?

33 reacties op “Swatches diverse H&M nagellakjes”

Wat raar dat je bijna nooit nagellak van het merk mavala gebruikt! Super handige potjes, in 1000 kleuren en heel voordelig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.