Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Catrice Revoltaire nagellak

Een nieuwe maand betekent weer een nieuwe Catrice limited editon collectie en dat is er deze keer eentje met lekker veel kleur, vooral de nagellakjes knallen eruit! Helemaal volgens de laatste trends staan opvallend gifgroen en koraalroze recht tegenover de wat meer natuurlijke bruin- en grijstinten en kun je met deze lakjes alle kanten uit. Natuurlijk kon ik het Revoltaire schap niet zomaar voorbijlopen en deze vrolijke kleurtjes laten staan, dus ja die gingen het mandje in!

Omdat er bij ‘mijn’ Kruidvat maar vier flesjes stonden dacht ik dat er ook maar vier kleurtjes waren, maar het blijken er vijf. Catrice heeft weer goed haar best gedaan op een paar leuke namen: 01 Innocent Toxin, 02 Attracting Camouflage, 03 Colour Bomb, 04 Colour Of Honor en 05 Mission Lilac

Nog voor de lakjes te hebben geopend en op m’n nagels te hebben gesmeerd had ik C03 Colour Bomb al min of meer tot favoriet gebombardeerd, zulke vrolijke, zomerse kleurtjes heb je nooit genoeg! Oké, daar komen de swatches!

Het eerste dat in me opkwam toen ik C01 Innocent Toxin zag was: hé, heeft deze niet dezelfde kleur als de 810 ACid/DC, maar dit bleek een beetje kort door de bocht. Deze Innocent Toxin blijkt net een tintje lichter en heeft geen metallic, maar een creamy finish met allemaal kleine zilverkleurige glittertjes. Ik kan er meteen bij zeggen dat dit niet echt mijn kleur is en zeker niet voor op m’n nagels…..

C02 Attracting Camouflage is ook geen kleur waar ik zelf erg wild van word, maar op zich zou ik deze in het herfst- of winterseizoen nog wel dragen. Het lakje heeft een bronsachtig kleurtje en helaas is dit er ook weer een met een metallic finish die behoorlijk streperig uitpakt.

Jaaa, eindelijk een kleur waar mijn hartje sneller van gaat kloppen, deze koraalkleurige C03 Colour Bomb! Ik draag ‘m op dit moment ook op mijn nagels en het geeft me meteen een heerlijk zomergevoel. We een béétje jammer is de jelly structuur waardoor hij wel drie laagjes nodig had, maar dat heb ik er toch graag voor over gehad!

Catrice had wel een wat betere naam voor dit lakje kunnen bedenken dan C05 Mission Lilac, want echt lila kan ik ‘m niet noemen. Dit lakje heeft eenzelfde jelly finish als de C03 Colour Bomb en de kleur is mooi warm kersenrood. Voor het mooie moet je deze ook drie laagjes geven, dan zie je tenminste geen nagelrandjes meer door de kleur heen.

De Catrice Revoltaire nagellakjes zijn de gehele maand mei voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van de kleurtjes? Welke is/zijn jouw favoriet(en)?

31 reacties op “Swatches Catrice Revoltaire nagellak”

ColourBomb vind ik ook de mooiste! Ik heb gisteren ook gekeken maar in Maastricht was alles al uitverkocht 🙁 Balen. Vandaag poging 2 in Den Haag (wil die blush toch écht hebben)!

ik vind zelf de rood-rozige het mooist <3 ik heb um in de winkel al gezien maar was nog aan het twijfelen of ik um zou kopen.. toch maar niet gedaan ( ik heb al ongebeer 120 nagellakjes ofzo!)

Ik vind deze lakjes niet echt de moeite waard om te kopen. Niet alle kleuren spreken mij aan, en de kleuren die ik op zich nog wel leuk vind dekken slecht. Jammer! Gelukkig heeft Catrice nog genoeg andere leuke lakjes in het vaste assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.