Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 5 Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellakjes

Jee, wat een nagellak reviews de afgelopen dagen op By Sjanty, maar er zijn ook zoveel mooie nagellakcollecties uitgekomen! Vandaag laat ik je nog eens vijf beauty’s van lakjes uit het 5 Rimmel I ♥ Lasting Finish assortiment zien!

Sinds de lancering van de lakjes in november heb ik je al swatches laten zien van 025 Strawberry Fizz, 045 Misty Jade, 058 Lemon Drop, 180 Purple Pulse, 193 Black Cherries en 239 Your Majesty laten zien. Vandaag heb ik er nog eens vijf voor je: 053 Apricot Punch, 170 Lively Lilac, 185 Mocha Fever, 270 Hot Shot en 280 Sunshine.

Van deze vijf lakjes is de 053 Apricot Punch voorzien van een fruitig geurtje (fruities), wat ik bij deze overigens niet heel duidelijk aanwezig vind.

Ik heb het al eens eerder gezegd, maar ik vind de I ♥ Lasting Finish lakjes echt superfijn lakken, ze hebben een lekker breed kwastje dat je nagels bijna in één keer bedekt. Op onderstaande foto’s heb ik van alle lakjes drie laagjes aangebracht, zodat ze allemaal echt goed dekken.

053 Apricot Punch is een mooi, fris koraaloranje lakje met een creamy, glanzende finish. Erg leuk voor in de zomer!

170 Lively Lilac is een zachte, lichtpaarse pasteltint met een hele mooie creamy finish.

185 Mocha Fever is een beetje de vreemde eend in de bijt van deze vijf lakjes, omdat hij geen creamy maar een meer metallic finish heeft. Mocha Fever is een warm donkerbruin lakje met allemaal kleine zilver- en goudkleurige shimmertjes erin.

De knalroze 270 Hot Shot heb ik inmiddels al een aantal keer gedragen en is een heel mooi fel creamy kleurtje dat op zich met twee laagjes al prima dekt.

280 Sunshine is een lekker vrolijk knalgeel kleurtje dat ik nog niet in mijn stash had. Dit is een lakje dat wel 3 laagjes nodig heeft om echt volledig te dekken, met minder blijf je je nagels er nog een beetje doorheen zien. Niet een kleurtje dat ik heel vaak zal dragen, maar voor af en toe vind ik ‘m erg leuk!

De Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellakjes zijn voor € 4,99 per stuk verkrijgbaar bij deze Kruidvat filialen.

Q: Welk van deze lakjes is/zijn jouw favoriet(en)?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter

20 reacties op “Swatches 5 Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellakjes”

Ik vind het leuke nagellakjes, en ik wilde Apricot Punch en een licht roze lakje graag.
Dacht dat ik gek was omdat ik ze in Eindhoven niet kon vinden, maar Ehv staat ook niet op je lijst.
Stomme verkooppunten, maar ik ga echt niet naar zo’n gat als Budel of Eersel voor 2 nagellakjes.

Deze lakjes zijn echt super, heb zelf al de 170 Lively Lilac & 025 Strawberry Fizz … Maar wil zeker ook nog de 053 Apricot Punch & 270 Hot Shot. Helaas heb ik de lakjes nog niet gespot in Tilburg, dus binnenkort even opzoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.