Categorieën
Beauty Nagels

Swatches nog 4 NYC (New York Color) In A New York Minute Color lakjes!

Vorige week maakte ik swatches van een aantal prachtige NYC (New York Color) In A New York Color Minute lakjes en aan alle reacties te zien zijn jullie er net zo enthousiast over als ik! Daarom heb ik vandaag nog eens een keer vier mooie lakjes uit deze collectie van NYC aan je te laten zien!

De In A New York Color Minute collectie bevat in totaal 20 kleurtjes en biedt lekker veel keuze dus! De lakjes die ik je vandaag laat zien zijn 208 Pier 17, 221 Spring Street, 234 Wall Street en 238 MoMa. Leuk dat alle lakjes New York gerelateerde namen hebben gekregen, dat is toch leuker dan alleen een saai nummer.

De kleurtjes zijn op zich niet heel vernieuwend, maar er zitten er wel wat tussen die je niet in ieder drogisterij nagellak assortiment terugziet. Het wisselt nogal per lakje hoeveel laagjes ze nodig hebben, sommigen zijn namelijk meer sheer dan anderen.

208 Pier 17 is een heel mooi donkerblauw lakje met een licht metallic glans en wanneer je goed kijkt heel veel kleine glittertjes erin. Helaas is dit lakje wel erg sheer en heb ik er drie à vier laagjes van aan moeten brengen..

Dat oranje echt niet alleen te dragen is op Koninginnedag of wanneer Oranje speelt bewijst deze 221 Spring Street wel! Hoewel ik zelf geen bepaald fan van de kleur oranje ben, vind ik deze toch echt heel leuk om te dragen. Dit lakje met creamy finish is met twee laagjes goed dekkend.

234 Wall Street is een erg lief, zachtroze lakje met een beetje een metallic-achtige finish. Door de lichte kleur is deze niet superdekkend, drie laagjes heeft hij voor het mooie eigenlijk wel nodig.

De kleur van deze 238 MoMa is een kruising tussen donkerroze en paars met een creamy glans. Net als de andere lakjes is ook deze vrij doorzichtig en zoals je ziet zijn mijn nagels met drie laagjes nog steeds niet helemaal goed bedekt.

Pluspunten
Mooie kleurtjes!
Langwerpige dop en kwastje lakt fijn
Lakjes zijn snel droog
Kosten slechts € 2,29 per stuk

Minpunten
Niet bij ieder Kruidvat filiaal verkrijgbaar
Sommige lakjes zijn erg sheer en hebben wel drie laagjes nodig

De NYC (New York Color) In A New York Color Minute nagellakjes zijn voor € 2,29 per stuk verkrijgbaar bij deze Kruidvat filialen.

Q: Welk van deze lakjes is jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

18 reacties op “Swatches nog 4 NYC (New York Color) In A New York Minute Color lakjes!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.