Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Essie lakjes – Too too hot, Cute as a button en Tart deco

Het is nog dik een half jaar weg, maar ik weet nu al wat op 31 december zeker één van mijn beautyontdekkingen van 2012 gaat zijn: de nagellak van Essie. Natúúrlijk hoorde ik er al tijdenlang goede verhalen over en natúúrlijk zagen de swatches die ik ervan gezien had er heel goed uit, maar nu ik er zelf in hoogsteigen persoon kennis mee heb gemaakt ben ik serieus verliefd op het merk. De flesjes zijn leuk, het kwastje werkt als een tierelier en de kléurtjes, my oh my!

Mocht er nou iemand héél lief zijn en me een Essie lakje cadeau willen doen (hint, hint) zou het me serieus geen snars uitmaken met welke kleur diegene aan komt zetten, want ik vind ze allemaal leuk. Een paar weken geleden liep ik in de DA tegen de gloednieuwe Essie display aan en ik waande me even in het paradijs, al die prachtige lakjes op kleur gesorteerd, hea-ven. Voor mijn liefdesverklaring jullie allemaal bijna teveel wordt ga ik snel de 3 lakjes laten zien die ik deze week nieuw in mijn Essie stash heb mogen verwelkomen!

Mag ik je voorstellen aan 63 Too too hot, 73 Cute as a button en 74 Tart deco, drie lakjes die allemaal tot dezelfde soort kleurgroep horen. Ik heb van Essie nu eigenlijk allemaal redelijk verschillende kleurtjes, de 6 uit de Navigate Her collectie zijn voornamelijk pastel, knallend en nude en de Lovie Dovie uit de Glossybox van april is lekker Barbieroze.

Met 63 Too too hot heb ik een tijdje in het licht staan draaien om te kijken of het nou écht rood was of dat er nog een mix van wat anders doorheen zat, maar uiteindelijk heb ik geconcludeerd dat het wel echt rood is, maar met een beetje een koraalachtige finish. Too too hot is een jelly lakje en ja, die dekken altijd wat minder snel dan de creamy varianten dus daar moet je even wat meer geduld mee hebben. The colour is very nice tough!

73 Cute as a button zit eigenlijk net tussen Too too hot en Tart Deco in en hult je nagels in een lekker opvallend koraalroze kleurtje. De echte nagellakkenner ziet waarschijnlijk al dat ook dit een gevalletje jelly is en om echt geen nagelrandjes meer te zien zou ik je adviseren deze 3 laagjes te geven.

Bij deze bekroon ik 74 Tart deco als mijn favoriete lakje van dit moment, wát een fantastisch kleurtje, helemaal iets voor mij! Mix een beetje peachy orange met lichtroze en je krijgt een superzoet kleurtje als dit, helemaal top voor de zomer. Nope, deze gaat de komende weken niet meer van mijn nagels af!

Als je zelf ook maar één keer je nagels met een Essie lakje hebt gelakt weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel als ik zeg dat ze geweldig lakken. Met het extra brede kwastje bestrijk je in één keer je gehele nagel, binnen no time is de lak droog, doe je er nog een laagje overheen en klaar ben je!

De Essie lakjes zijn voor € 9,99 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos.

Q: Welke van deze drie beauties is/zijn jouw favoriet(en)? Heb je zelf veel Essie lakjes of (nog) niet?

37 reacties op “Swatches Essie lakjes – Too too hot, Cute as a button en Tart deco”

Grappig hoe dat gaat he..
Voor dit jaar had ik nog geen een Essie lakje en heb er nu vijf staan :p En nog twee onderweg, oeps! :p
Tart deco heb ik zelf ook. Had deze op mn teennagels gedaan, maar kon het er na een paar dagen zo af trekken :/ Ik geef de basecoat maar de schuld.. (a)

Wat een geweldig nagellak heeft Essie! Doeidoei OPI, hello Essie!! Ik heb Tart Deco ook, maar ik ben bang dat Cute as a button ook aan mijn collectie toegevoegd gaat worden!

Ik vind ze prachtig, maar ze zijn niet in mijn prijsbudget 🙁 Heb er vandaag twee gekocht (één van Catrice en één van NY – ook mooie kleurtjes!) die wel in mijn prijsbudget vallen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.