Categorieën
Beauty Make-up

Sleek tinted lip conditioner

Ja, er kan weer iets van mijn beauty wishlist afgestreept: de Sleek Pout Polish tinted lip conditionter!
Hij prijkte al een tijdje hoog aan de list, maar is nu eindelijk in mijn bezit.
Lees snel mee of hij me bevalt!

Een tinted lip conditioner is een lippenbalsem die naast verzorging ook een leuk kleurtje op je lippen achterlaat.
De Sleek tinted lip conditioner is er in 5 kleuren: de perzikachtige ‘Electro Peach’, de bruine ‘Chocolat Kiss’, de rood/paarsachtige ‘Perfect Plum’, de nieuwe lichtroze ‘Pink Powder’ en degene die ik heb aangeschaft, de felroze ‘Pink Cadillac’. Grappige naam trouwens, doet je meteen een beetje aan de jaren ’50 denken! De lip conditioners zitten in een rond, plat MAC-achtig potje en zien er enorm leuk en speels uit. De balsem bevat vitamine A, C en E, amandelolie, jojobaolie, sheabutter en avocado-olie waarmee je lippen optimaal gevoed worden. Daarnaast is er ook een SPF 15 in verwerkt die je lippen beschermt tegen UV-straling.

Wanneer ik het dekseltje van het potje haal word ik meteen vrolijk van het felroze kleurtje dat me tegemoet komt en het egale laagje balsem waar ik eigenlijk bijna niet met mijn vinger durf in te gaan! Het nadeel van zo’n potje waar je de hele tijd met je vinger in gaat is dat het niet heel hygiënisch is, maar dat heb je natuurlijk met bijna alle lippenbalsems. Wat je kunt doen om dit te vermijden is een wattenstaafje pakken, deze door de balsem halen en het vervolgens op je lippen aanbrengen. De geur van de balsem doet het meest aan vanille denken, terwijl je met het roze kleurtje eigenlijk eerder een aardbei- of framboosgeur zou verwachten.

De balsem plakt niet als je er met je vinger doorheen gaat en op je lippen aanbrengt, wat wel fijn is want ik houd niet zo van geplak. Als ik hem op mijn lippen aanbreng geeft hij eerst een zachtroze kleurtje, maar als ik hem 2 à 3 keer heb aangebracht is-ie meer felroze. Door de balsem in meerdere laagjes op je lippen aan te brengen kun je de kleur zo opvallend en donker maken als je zelf wilt. De kleur van de balsem blijft behoorlijk lang op je lippen zitten en doet bijna aan een lipgloss en dat terwijl het je lippen ook nog eens optimaal verzorgt!

Deze Pout Polish van Sleek is een heel fijn en niet heel duur product en voor velen een goedkoper alternatief voor de MAC tinted lip conditioner (en dan vooral de kleur ‘Fuchsia Fix’) van € 15,-.

De Sleek tinted lip conditioner bevat 10 gram en is voor € 5,49 (exclusief verzendkosten) onder andere te verkrijgen bij www.boozyshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.