Categorieën
Beauty Make-up

Sleek Pout Paints

Onlangs kwam het Amerikaanse merk Sleek met een geheel nieuw product: Pout Paint. De Pout Paints zijn een soort tubetjes met verf voor op je lippen die je zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar kunt gebruiken. De Pout Pains hebben een speciale formule die ervoor zorgt dat ze niet afgeven, intense kleuren geven en in je lippen trekken zodat je een longlasting zachte finish krijgt.

De Pout Paints zijn er in totaal in 10 verschillende kleuren: Cloud 9, Lava, Mauve Over, Milkshake, MINX, Peachy Keen, Peek-A-Bloo, Pin-up, Pikini, Port en Rosette. De kleurtjes die ik je laat zien zijn 156 Peachy Keen, 158 Rosette en 162 Milkshake.

De Pout Paints komen in een tubetje dat 8 milliliter bevat, grotendeels zwart is en in het midden transparant zodat je de kleur er al doorheen kunt zien.

Sleek zegt dat je maar een klein druppeltje van de Pout Paints nodig hebt om je lippen van een knallende en intens gepigmenteerde kleur te voorzien. Daar is geen woord van gelogen, want al voor het swatchen had ik maar een ieniemienie druppeltje nodig om de kleur goed toonbaar te maken. Op onderstaande foto kun je zelf zien hoe mooi intens en knallend alledrie de kleurtjes zijn.

Ook wanneer je de Pout Pains op je lippen gaat aanbrengen heb je maar een klein druppeltje nodig. Daarmee kun je sowieso beide lippen van een laagje voorzien, maar voor een nog intensere kleur kun je er vervolgens het beste nog een druppeltje overheen aanbrengen. De Pout Pains laten zich makkelijk uitsmeren en verdelen en waar ze op de swatch behoorlijk shiny zijn geven ze je op je lippen een wat meer mat effect.

De kleurtjes geven stuk voor stuk een prachtige intense kleur, vooral de bovenste twee zijn favoriet. Verder voelen ze ook heel aangenaam aan op mijn lippen, niet prikkend of uitdrogend. Ook de belofte dat ze longlasting zijn wordt zeker nagekomen, want nadat ik de Paint op mijn lippen had aangebracht kreeg ik het bijna niet meer van mijn lippen en vingers af.

Pluspunten
Prachtige intense, goed gepigmenteerde kleuren
Je hebt er maar heel weinig van nodig
Voelen fijn aan op lippen
Blijven lang zitten

Minpunt
Alleen online verkrijgbaar


De Sleek Pout Paints zijn voor
6,95 per stuk verkrijgbaar bij Boozyshop.

 


Q: Wat vind jij zo op het eerste gezicht van de Pout Paints en welk kleurtje is jouw favoriet?

13 reacties op “Sleek Pout Paints”

Ik vind het leuke ervan dat je ze onderling kan mengen (: Ik heb ze niet, maar ik weet zeker dat ik echt úren ermee zou kunnen kliederen. Toffe dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.