Categorieën
Beauty Make-up

Sleek Pixie Pink blush

Uit de kleuren van deze website kun je misschien wel enigszins afleiden wat mijn favoriete kleur is en als ik dan een Barbieroze blush tegen kom, tja…. Niet dat ik die nog niet had natuurlijk, maar een vrouw kan er nooit genoeg hebben toch? Bovendien is het ene roze het andere niet! Kijk mee naar de Sleek Pixie Pink blush!

De Sleek blush is er 9 verschillende kleurtjes: Pixie Pink, Flamingo, Sahara, Flushed, Coral, Sunrise, Pomegranate, Rose Gold en Scandalous. Sommige hiervan zijn vrij opvallende en felle, knallende kleurtjes en lijken daarmee niet allemaal even geschikt als blush, maar ze schijnen zich heel makkelijk te laten vervagen waardoor je op je gezicht gewoon een mooi subtiel effect krijgt. Vooral de felrode Scandalous valt me meteen op, ik ben toch wel benieuwd hoe die uitpakt als je hem op je gezicht aanbrengt!

De blush komt in een compact doosje dat net als alle andere Sleek producten mooi matzwart is met daarop glimmende letters. Ook staat er duidelijk op de voorkant aangegeven dat het een blush is, wat toch wel handig is wanneer je meer van dit soort doosjes in je make-up collectie hebt. Het doosje bevat 8 gram en opent en sluit goed.
Op de achterkant vind je de ingrediënten en de naam van de blush.

Als je het doosje opent knalt het prachtige felroze kleurtje je tegemoet, wauw! Het doosje bevat ook een spiegeltje wat wel heel handig is, want zo kun je altijd je blush even bijwerken of corrigeren.
Er zit verder geen kwastje of iets dergelijks bij deze blush maar eigenlijk mis ik dat ook helemaal niet want ik gebruik die, net als de meeste meiden, toch niet en gooi die er altijd meteen uit.

De blush zelf voelt lekker zacht aan en geeft, wat je met zo’n kleurtje ook wel kunt verwachten, met één veegje booming veel kleur af. Het is dus wel een beetje oppassen geblazen met het aanbrengen van deze kleur blush, want als je bij niet heel goed en helder licht iets te enthousiast bent loop je als een soort Barbie naar buiten!
Op mijn best lichte huid knalt de blush er echt vanaf! Het is handig om een felle en gepigmenteerde kleur als deze met een stippling brush aan te brengen omdat de haartjes van zo’n kwast vrij ver uit elkaar staan waardoor hij niet zoveel tegelijk opbrengt. Op deze manier kun je de kleur een beetje opbouwen en kun je een eventueel teveel met je vingers vervagen of weghalen. De blush heeft een mooie matte finish en is iets korrelig, maar dat mag verder geen naam hebben.

Voor het daadwerkelijk dragen van deze Pixie Pink ga ik eerst nog even een beetje oefenen hoe ik hem mooi en niet té opvallend kan aanbrengen, maar hij staat sowieso al mooi in mijn collectie!

By Sjanty vindt dit product:

Deze Pixie Pink blush en de andere Sleek blushes zijn voor € 4,95 per stuk verkrijgbaar bij onder andere www.boozyshop.nl

9 reacties op “Sleek Pixie Pink blush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.