Categorieën
Beauty Nagels

Roze nagels met Essence & Etos

Zo’n twee weekjes geleden heb ik je mijn collectie roze nagellakjes laten zien, maar inmiddels is deze al niet meer up to date want in de tussentijd zijn er weer twee nieuwe bijgekomen. Aangezien het nog steeds oktober en dus borstkankermaand is komt de roze nagellak zeker goed van pas en laat ik je de speciale Etos Pink Ribbon nagellak en een knallend roze lakje van Essence zien!

Ik begin met het Colour & Go lakje van Essence met de naam 08 Ultimate Pink. Ik heb eerder het ‘roze’ lakje 63 Think Pink van Essence geprobeerd, maar die bleek niet echt roze maar meer richting rood te gaan. Daarentegen is deze Ultimate Pink zonder twijfel echt roze.

Ultimate Pink heeft me best een beetjeverrast, want het lakje is lekker creamy en daardoor al met één laagje al behoorlijk dekkend. Ik heb evengoed wel twee laagjes aangebracht, dat maakt de kleur net even wat intenser.

Het lakje van Etos is een speciale Pink Ribbon editie, waarmee je deze maand je pink roze kunt lakken en zo laat zien dat je Pink Ribbon steunt . Deze nagellak heeft een donkerroze kleurtje en belooft quick dry te zijn.

Net als die van Essence vind ik ook dit lakje erg fijn lakken en ook dit kleurtje is met een laagje al redelijk goed dekkend, maar ook hier heb ik er twee van aangebracht. Of het lakje nu echt sneller droog is dan die van Essence kan ik niet echt zeggen, daar zit weinig verschil tussen.

Zoals je op onderstaande foto kunt zien is het lakje van Etos behoorlijk donkerroze van kleur en neigt zelfs een beetje naar rood, terwijl die van Essence echt lekker knalroze is en daarmee ook mijn favoriet van deze twee is!


Het Essence ‘Ultimate Pink’ lakje is voor
1,29 verkrijgbaar bij Kruidvat.
Het Etos Quick Dry ’06 Pink Ribbon’ nagellakje is voor
€ 2,49 verkrijgbaar bij Etos, waarvan € 1,00 naar Stichting Pink Ribbon gaat.

 


Q: Welke van de twee lakjes is jouw favoriet?

12 reacties op “Roze nagels met Essence & Etos”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.