Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel Vinyl Max lipgloss

Rimmel London heeft al een aantal jaar de Vinyl lipgloss in haar assortiment en introduceert deze zomer een nieuwe variant hierop. De Vinyl Max lipgloss heeft de grootste applicator ooit én moet je daarmee de meest volle lippen ooit geven!

Het verschil qua uiterlijk met de gewone Vinyl Gloss is dat de Vinyl Max van boven een vrij forse en brede dop heeft en daarmee wat kleiner van formaat is geworden.

Op de zijkant van de dop vind je de naam van de gloss, in dit geval 101 Legend. Daarnaast is deze volume versie van de Vinyl Gloss er in lichtroze,  rood, paars en donkerroze.
Naast een iets andere buitenkant heeft de nieuwe gloss ook een geheel vernieuwde en veel grotere applicator die je lippen in één beweging van voldoende kleur moet voorzien. Op onderstaande foto valt het misschien niet zo heel erg op, maar de applicator is echt groot!

Wat behalve de applicator ook opvalt is dat de gloss een beetje een apart en moeilijk te definiëren geurtje heeft, ik vind het niet heel lekker in ieder geval.

Deze lipgloss bevat een volumecomplex met onder andere hyaluronzuur, dit zijn kleine balletjes die je lippen zacht en glad maken. De lipgloss moet je lippen behalve volume geven ook hydrateren zonder ze plakkerig te maken. De grote applicator brengt op zich handig aan, maar niet handiger of beter dan een normaal formaat. Je hebt met deze ook wat sneller dat de gloss langs je lippen komt en dat is natuurlijk ook weer niet helemaal de bedoeling.

De lipgloss plakt inderdaad niet, maar net nadat ik hem aangebracht begint hij een beetje te prikken. Dit is iets waar ik vaker last van heb bij lipgloss van Rimmel en vind ik niet heel prettig. Deze 101 Legend is verder een niet heel opvallend nude-achtig kleurtje met aardig wat shimmertjes erin. Alles bij elkaar gezien vind ik deze vernieuwde Vinyl gloss op zich leuk, maar ik ben niet erg onder de indruk van de nieuwe applicator en het resultaat van de volume-belofte. De gloss geeft je lippen wel een mooie glans en shimmer, maar is verder weinig bijzonder en daarmee is een prijs van € 9,99 een beetje overdreven.

By Sjanty vindt dit product:

…. twijfelachtig

De nieuwe Rimmel Vinyl Max lipgloss is voor € 9,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA.

4 reacties op “Rimmel Vinyl Max lipgloss”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.