Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel ScandalEye Curve Alert Mascara

Attentie attentie, pas op het krul alarm! In februari lanceert Rimmel namelijk de ScandalEye Curve Alert Mascara die er voor zouden moeten zorgen dat je wimpers een extreme krul vormen.

 rimmel1

Deze nieuwe mascara zou het volgende voor je wimpers moeten betekenen:
– extra krul (70%)
– veel volume (12x meer)
–  alle haartjes kunnen bereikt worden

Femme Magazine’s Mariëlle testte of dit werd nagestreefd.Inderdaad, het borsteltje raakt alle wimpers, zonder dat de rest van het gezicht er ook aan moest geloven. De enorme Krul blijft uit helaas. Ondanks dat ze haar wimpers zelf ook al heeft gekruld met een wimperkrultang. Ook het volume is mwa, niet zo extreem als wordt beloofd. De lengte van de wimpers daarentegen is echt enorm. De wimpers lijken te groeien wanneer het borsteltje er overheen beweegt. Het unieke borsteltje zorgt ervoor dat de wimpers één voor één worden gekleurd en gescheiden worden, waardoor ze niet aan elkaar plakken, maar netjes worden gesepareerd.

rimmel4
Haar wimpers zonder mascara.

rimmel2
Aanbrengen van de mascara.

rimmel3
Le résultat.

Rimmel ScandalEye Curve Alert Mascara is vanaf februari verkrijgbaar voor €12,99.

Q: Wat vind jij van deze nieuwe Rimmel mascara?

6 reacties op “Rimmel ScandalEye Curve Alert Mascara”

Ik vind dit geen fijne review, het is jammer dat de foto’s onscherp zijn en dat er geen fullface foto is om het resultaat in de goede verhouding te kunnen zien 😉 tipje voor de volgende review misschien?

Sorry maar deze mascara houd de wimperharen niet netjes uit elkaar. Wat jammer want ik hou van een goede mascara omdat ik lange wimpers heb is het zo irritant als ze door elkaar zijn en het warrige boel lijkt.
Ik zou dit niet kopen maar fijn dat je het getest hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.