Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel ‘Glamrock’ Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal Liners en Exaggerate Waterproof Eye Liner

Rimmel was al schuldig aan het creëren van schandalig lange en volle wimpers en met de komst van de Scandaleyes Waterproof Kohl Liners krijgen we daarnaast ook nog eens shocking veel kleur op onze ogen. Tenminste, dat is waar deze nieuwe oogpotloden voor zouden moeten zorgen. De zwarte 002 en de zilveren 010 zijn in ieder geval perfect voor de komende feestdagen en natuurlijk mag ook een mooie diepzwarte eyeliner niet ontbreken en daarvoor is er de Exaggerate Waterproof Eye Liner!

De omschrijving van een goed oogpotlood? Ehm, die is mooi gepigmenteerd, een beetje creamy, irriteert niet, blijft lang zitten en loopt niet uit. Als ik de productomschrijving van de Scandaleyes Waterproof Kohl Liners lees lijkt het alsof ze aan al deze eisen voldoen, want volgens Rimmel zijn ze superzacht, hebben ze een romige formule en intense kleuren, zijn ze makkelijk aan te brengen en laten ze zich niet afschrikken door een paar tranen of een beetje zweet.

Ook wel een prettig idee is dat Scandaleyes potloden dermatologisch en door oogartsen zijn goedgekeurd en daarmee ook geschikt zijn voor meiden met gevoelige kijkers. De eerste aanraking met de Scandaleyes potloden maakte direct duidelijk dat ze zeker creamy en zacht zijn, dus dat zit wel snor. De 002 Sparkling Black is precies zoals de naam zegt: zwart met allemaal zilveren glittertjes, echt heel mooi. De naam 010 Silver laat natuurlijk ook niet heel veel te raden over, dit potlood geeft een heel gaaf metallic zilver kleurtje.

Ondanks de zachte structuur van de potloden zitten ze eenmaal aangebracht wel als een huis en gaan ze weinig kanten meer op. Wat mij betreft krijgt dus ook het veeg- en waterproof gedeelte van deze potloden van mij een vinkje.

Als je nou niet zo van een hele opvallende, dikke lijnen op je ogen houdt kun je de kleurtjes net nadat je ze hebt aangebracht mooi wat vervagen met een smudgekwastje zodat je – in het geval van de zwarte – een mooi smokey effect krijgt. En oja, of ze waterproof zijn? Hell yeah! Veel oogpotloden zijn bij mij binnen een half uur compleet foetsie op mijn waterlijn, maar deze Scandaleyes houden het echt schandalig lang uit, zeg!

De Exaggerate Eye Liner van Rimmel is voor mij zeker geen onbekende, maar de waterproof versie kende ik nog niet. In het geval van een eyeliner betekent waterproof dat hij niet hoort te vlekken of uitlopen en traan-, water- en zweetproof moet zijn.

Volgens mij ziet het flesje er nog hetzelfde uit als een jaar of wat geleden, maar deze waterproof versie is te herkennen aan het blauwe randje met daarop waterproof. Als ik Rimmel was zou ik voorlopig ook verder niets veranderen aan de vorm en het formaat van deze eyeliner, het ligt prettig in de hand en ook het kwastje vind ik ideaal: het is lekker stevig en daarmee heb je de minste kans op rare uitschieters.

De 003 Glossy Black doet zijn naam ook zeker eer aan, want de eyeliner is echt diepzwart met een mooi glansje. En je kunt inderdaad vegen wat je wilt, maar om de eyeliner van je huid af te krijgen zul je er toch echt een flinke dosis make-up remover bij moeten halen, want er is écht geen beweging in te krijgen!

Het hele waterproof gebeuren kent behalve veel voordelen vaak ook het nadeel dat zo’n eyeliner in honderdduizend akelige brokkelige stukjes van je ogen komen, maar met deze Exaggerate heb je daar gelukkig geen last van. Ik moet zeggen dat het echt wel even flink boenen is om ‘m echt goed en helemaal volledig van je ogen te krijgen, maar wie mooi wil zijn….

De Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal Liners zijn voor € 6,49 per stuk en de Exaggerate Waterproof Eye Liner is voor € 7,49 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Heb je de Scandaleyes oogpotloden misschien ook al geprobeerd? En kende je de Exaggerate eyeliner al? 

22 reacties op “Rimmel ‘Glamrock’ Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal Liners en Exaggerate Waterproof Eye Liner”

Ik heb de gewone exaggerate liner, de niet-waterproof versie. Ik vind die toch iets beter denk ik, het idee dat ik hard moet boenen op mijn ogen doet me al huiveren hihi! Lijkt me toch ook iets gezonder voor je ogen, de gewone gaat ook niet van zijn plek en gaat heel vlotjes van je ogen af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.