Categorieën
Beauty

5 dingen die mannen niet zo sexy vinden bij een vrouw….

Wij vrouwen zijn de beschaafdheid zelve, vloeken niet, schelden niet, drinken geen alcohol, zijn altijd van top tot teen tot in de puntjes verzorgd, hebben alles onder controle en doen alles netjes volgens de regeltjes. Jaaaa dáhaaaag, in sprookjesland zeker! Ook wij zijn verre van perfect (gelukkig maar) en doen genoeg dingen die mannen eigenlijk niet van ons verwachten. In ruil voor ons wat mindere sexy gedrag moeten we helaas wel op de koop toe nemen dat het mannelijk geslacht ons dan ook een stukje minder sexy vindt…

Schelden als een bootwerker
Ha, ik ga echt niet zeggen dat ik er nooit een lelijk woord uitfloep – ik weet niet wat bij jou het eerste in je opkomt als je je kleine teen tegen de drempel stoot of als je helemaal speciaal naar de stad gaat voor de lakjes uit de nieuwe LE van Catrice en ze overal uitverkocht zijn @*&$*$(#) -, maar er is nog een verschil tussen zo af en toe een heel piepklein ienieminie scheldwoordje of de hele dag door tekeer gaan als een bootwerker. Mannen schijnen het namelijk niet heel sexy vinden als je te pas en te onpas een stortvloed aan vloeken uit je mooie roodgestifte mondje laat komen….

Meer bier drinken dan hij
Hoewel ik het zelf naar afwaswater vind smaken (bij wijze van spreken dan, hè) schijnen er genoeg vrouwen zijn die wel houden van een koud pilsje op z’n tijd. Niks mis mee – sommige mannen schijnen het zelf sexy te vinden – maar als je er meer van achterover gaat slaan dan hij en er een beetje té mannelijk gedrag van gaat vertonen zou ik toch overstappen op een wit wijntje of een Jillz’je. Of, nog veiliger: een bronwatertje.  

Slobber-mood
Ja jeetje zeg, snappen die kerels dan echt niet dat het gewoon héél lekker zit en we blij zijn dat we eindelijk even geen loeistrakke panty of skinny jeans om onze buik hebben knellen? Tuurlijk, er is helemaal niks mis met een dagje brakpak-hangen, maar als hij avond in avond uit naast iemand op de bank zit die eruitziet alsof ze zo uit een Amerikaans jailhouse ontsnapt is of een Teletubbie van z’n outfit heeft beroofd wordt hij daar niet heel heet meer van….

Haargroei
Het is winter en je hebt besloten jezelf de scheerhorror de komende maanden te besparen en net als de diertjes lekker een klein vachtje laat staan. Helaas blijkt je vriend daar heel anders over te denken, want als hij ’s avonds in bed lekker tegen je aankruipt en het idee heeft alsof er in plaats van jou een harige orang-oetan naast ‘m ligt zal hij eerder de neiging hebben gillend naar de logeerkamer te rennen in plaats van je warm te houden….

Being a diva
Een vrouw die de hele dag als een soort Stalin door het huis banjert, aan alle kanten orders uitdeelt en haar zin doordramt, nope, daar worden mannen over het algemeen niet heel warm van (uitzonderingen daargelaten). Of hij een avondje naar zijn vrienden ‘mag’? Niks ervan, jullie gaan ‘gezellig’ samen bankhangen. Of we even gezellig een bakkie bij zijn ouders gaan doen? No way, vandaag zijn de mijne aan de beurt. Even lekker een wandelingetje maken in het bos? Ben je gek geworden, we gaan shoppen!

Q: En, heeft jouw vriend/man je weleens beschuldigd van één van bovenstaande ‘crimes’? 

31 reacties op “5 dingen die mannen niet zo sexy vinden bij een vrouw….”

Hahaha wat een hilarisch artikel dit!! Heel leuk geschreven. Mag ik je wijzen op een spellingsfoutje? Ik hoop dat je het niet erg vindt. Bij ‘meer bier drinken dan hij’ staat: vindt maar dat moet vind zijn in de eerste zin! Liefs xx

ik heb een hele lieve vriend die niet zo moeilijk doet als ik eens een huge trui of vest van hem aan doe.. hij vind het alleen maar leuk XD

en zeker als er een keer iets goed mis gaat kan ik ook wel ff een paar niet zo nette woorden er uit gooien >.< achja, ik ben opgegroeid met 4 broers en ben soms ook gewoon een beetje tomboy-ish XD

Haha wat een leuk artikel. Mijn vriend vind make-up vreselijk, en het wordt inmiddels door hem gedoogd. Verder heb ik 1 jurkje die hij spuug maar dan ook spuug lelijk vindt en ik mag die echt niet aan als ik met hem weg ga. Verder is hij heel lief hoor.

Hahaha, mijn vriend vindt dat schelden inderdaad ook een afknapper (gelukkig doe ik dat niet) maar mijn superwijde truien (en de zijne die ik ook gebruik, hihi) vind ie juist wel leuk en dat ik in de winter mn benen niet scheer is gelukkig ook geen probleem!

Hahahah om die van de haargroei moest ik wel even lachen, leuk is die! Zoiets zal inderdaad wel gênant zijn, haha. En die van het bier drinken lijkt me wel erg vies ja, ieh, nah, een wijntje staat toch een stuk vrouwelijker. :’)

Hahaha, zo grappig getypt! Ik denk dat mijn vriend zich best goed kan vinden in deze omschrijvingen, maar hij vind het juist wel schattig als ik in een oversized trui en trainings broek op de bank zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.