Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel Mono Pop Eye Shadow en Stay Glossy Hot Lip Gloss uit zomercollectie 2012

Hoewel het tegenwoordig wel steeds meer en meer concurrentie van andere toffe merken heeft, vind ik Rimmel nog altijd één van de leukste make-up merken. De lipsticks, oogschaduws, mascara’s en nagellakjes hebben een leuke, vlotte look, zijn over het algemeen van goede kwaliteit en binnen het merk wordt er altijd volop vernieuwd en uitgebreid. Ook deze zomer zorgt Rimmel dat alle ogen op ons gericht zijn met de zomercollectie waarmee we niet alleen onze nagels, maar ook ogen en lippen kunnen laten knallen en opvallen!

Rimmel heeft voor ons natuurlijk al een hele mooie collectie oogschaduws in de schappen liggen, maar er komen er nog eens twee bij: de fuchsia 174 Pop Your Pink en smaragdgroene 179 Block Your Green.

179 Block Your Green wordt toegevoegd aan het Glam’Eyes oogschaduwassortiment, die bekend staan om hun zachte poederachtige structuur en goede pigmentatie. Mijn ervaring met oogschaduws van Rimmel is dat ze inderdaad goed kleur afgeven, je praktisch geen last hebt van fall-out en er makkelijk mee te werken is. De 179 Block Your Green vind ik zelf echt een práchtig kleurtje en toevallig is dit er ook nog eens een die ik nog níet heb, it’s a miracle!

De zachtgroene kleur is uitstekend gepigmenteerd, lekker zacht en er zijn zeker mooie looks mee te maken!

Waar ik heel nieuwsgierig van werd zijn de twee nieuwe Olympics glossjes, die er zo ontzettend leuk uitzien met dat knaloranje- en roze kleurtje! De Stay Glossy Hot Lip Glossjes 105 Pop Your Pink en 605 Orange Your Life zijn geen gewone glossjes, maar hebben een beetje een jelly structuur en zijn niet 100% dekkend. Dit is denk ik typisch zo’n gevalletje you hate or like it maar ik heb er op zich niets op tegen, zolang ze maar niet plakken vind ik alles best.

Ik was benieuwd in hoeverre er kleur van de glossjes ou komen en of ze niet gewoon allebei transparant zouden zijn, maar ze bleken gelukkig meer in hun mars te hebben. De 105 Pop Your Pink geeft een heel licht framboosachtig kleurtje en de 605 Orange Your Life is heel, héél licht peachy.

Wat ik zelf heel fijn vind aan deze glossjes is dat ze ontzettend zacht zijn, lekker soepel aanbrengen, niet plakken (halleluja!) en een licht fruitig, maar zeker niet té aanwezig geurtje hebben. Als je van een lipgloss verwacht dat ze je lippen een lekkere hoeveelheid kleur geven zou ik niet voor deze gaan, maar voor een flinke glans en zachte, niet plakkerige lippen zijn ze ideaal!

De Rimmel Olympics Mono Pop Eye Shadows zijn voor € 6,99 en Stay Glossy Hot Lip Glosses voor € 9,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos en Kruidvat.

Q: Wat vind jij van de oogschaduw en lipgloss van Rimmel, gebruik je deze graag of juist niet?

14 reacties op “Rimmel Mono Pop Eye Shadow en Stay Glossy Hot Lip Gloss uit zomercollectie 2012”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.