Categorieën
Beauty

Een paar vervelende beautyongelukjes

Oh meiden, gisteren is er zoiets ergs gebeurd. Oké, dat is misschien wel een béétje overdreven maar voor mij was en is het toch een kleine wereldramp, hoor. Gisteren besloot de nagel van de ringvinger van mijn swatchhand (!) even lekker tot bloedens toe in te scheuren met als gevolg dat ik nu nog een heel zielig, ienieminie nageltje over heb. Bedrijfsongevalletje zullen we maar zeggen. Ja beauty is leuk, beauty is fun maar het heeft ook zeker risico’s, want een ongeluk zit in een klein hoekje…..

Nagelhorror

Ben ik helemaal supertrots dat gewoon al mijn nagels eindelijk eens een paar centimeter boven mijn vingertoppen uitkomen, moet één vinger dat natuurlijk weer even lekker gaan verpesten door zichzelf even voor driekwart in te korten. Echt, ik baal zo zo erg, het gaat zeker vier weken duren voor-ie weer een beetje tot de lengte van de andere nagels is, mèhhh…. Dat wordt dus smeren, smeren en nog eens smeren met Lemony Flutter, Trind, Pokon en alles wat ook maar zou kunnen bijdragen aan een nagelgroeispurt!

Scheer je weg

Lalalala, op een zonovergoten morgen lekker even snel onder de douche jumpen, een scheermesje langs je oksels en benen roetsjen en het lijkt allemaal gladjes te verlopen tot het water ineens een rood tintje begint te krijgen… Ja bedankt hè Gilette, kleine PRIKKENDE krasjes en wondjes op m’n mooie bruine benen everywhere!

Damn you mascara!

Maandagmorgen 07.30 uur, alleen nog een likje mascara en je bent ready to go. Die supersexy oogopslag tevoorschijn toveren is een routineklusje dat je al jaren doet, maar dat niet iedere dag even goed uitpakt. Je draait de huls open, gaat met de borstel richting je ogen en pats! daar heb je je oogbal en tranen, heel veel tranen te pakken. Ahhhhhh! Je knippert en knippert en wappert met je handen tot ze er zeer van gaan doen, maar aan je make-up is weinig eer meer te behalen… Damn you mascara!

Hars haat

Hartstikke leuk dat bijna zwarte haar, maar wat mij betreft vind ik het voor op mijn hoofd genoeg en mag het op mijn lichaam lekker wegblijven. Toch denken mijn haarzakjes daar heel anders over, want die maken echt overuren. Ik moet daarom van boven naar beneden regelmatig met de harsstrips aan de gang en zolang mijn huid het niet ineens in zijn hoofd haalt knalrood, geïrriteerd en bloederig te gaan worden is het prima maar anders ugh, not funny….

Epileer ellende

Mijn wenkbrauwen zijn ook zeker geen uitzondering op het megafast haargroeiverhaal en als ik er zin en tijd voor zou hebben zou ik ze iedere dag wel bij kunnen plukken. De wat langere haartjes zijn geen probleem, zeker niet voor mijn roze Tweezer-super-man, maar die kleine, gemene haartjes die zo’n 10 centimeter diep zitten, hels zijn ze. Tja, en als je dan Chantal heet laat je ze niet lekker zitten maar ga je plukken, plukken, plukken tot je een mooie knalrode en bebloede brow hebt en je de rest van de dag voor joker loopt. Jup, that’s me.

Q: Wat vind jij de vervelendste beautyongelukjes?

39 reacties op “Een paar vervelende beautyongelukjes”

RIP arme nagel…
Ik had een tijdje geleden ook zo’n ongelukje. ik deed mijn koffer dicht en *SCHEUR*, in de trein, toen ik nog twee uur moest en geen pleister bij me had. heb een zakdoekje met een plakbandje om mijn vinger moeten binden. horror!

ik heb pas precies hetzelfde meegemaakt met mijn ringvingernagel. Mijn nagels waren allemaal supermooi op lengte en toen besloot eentje zichzelf even te halveren. Oksels scheren zorgt bij mij ook vaak scheuren in mijn nagels (vraag me niet hoe :P)

Ik zag je foto al op twitter en ik baalde ontzettend voor je. Ik heb het ook wel eens meegemaakt en het doet ontzettend pijn en dan nog het bijkomende probleem dat swatches maken zo niet lukt.

Waar ik me dood aan kan ergeren is als ik eyeliner opdoe en die te dik wordt ofzo, dat dan mijn hele look verpest is. Dat haat ik echt haha!

Hahahah, jij hebt soms echt hele leuke en grappige artikels! Ook je foto’s zijn echt heel leuk. En dat met het haar herken in… blond zijn zou me toch wel eens makkelijk lijken. Of nog beter – haarzakjes die zo vriendelijk zouden zijn om niet op de ongewenste plekjes groeien. :’)

Ben je links? Gister op Twitter zei je dat je nu maar op je linkerhand moet gaan swatchen, dus met rechts… Ik swatch altijd op mijn linkerhand met rechts, andersom geeft echt niet hetzelfde resultaat haha
Hele lange nagels vind ik trouwens niet eens mooi, dus je kunt ook de rest een klein stukje knippen zodat je korte nagel sneller weer op dezelfde lengte is. 😉

hahaha geweldig artikel en oohh zo herkenbaar, ik heb echt al deze dingen net hetzelfde ! Ook een regelrechte hel vind ik het wachten tot de nagellak droog is.. net nageltjes mooi gelakt en kan toch niet wachten om nog het een of ander te doen en..ja hoor een lelijke veeg door mijn nagellak verpest die mooie manicure..

:o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.