Categorieën
Beauty Nagels

Rimmel Lycra® Pro – Ultra Violet

Ik ben de laatste weken weer opnieuw helemaal fan geworden van de Rimmel Lycra® Pro lakjes. Ze hebben stuk voor stuk prachtige (zomerse) kleuren, zijn gemakkelijk en netjes aan te brengen, zijn niet heel duur en blijven met gemak een dag à 4 tot 5 met minimale chips zitten, dus wat wil je nog meer! Kijk mee naar de paarse Ultra Violet!

Naast de koraaloranje/roze Cocktail Passion en de blauwe Aqua Cool heb ik nu de paarse Ultra Violet op mijn nagels aangebracht.

Ik merk echt dat het Maxi Brush kwastje van Rimmel het makkelijkst en beste aanbrengt van alle lakjes die ik ooit heb gebruikt. Zo heb ik met het dunne, fijne kwastje van de Catrice lakjes veel meer moeite de lak netjes aan te brengen ook krijg ik daarmee eerder een streperig resultaat. Met deze Maxi Brush breng je het kleurtje met één enkele beweging snel en gecontroleerd aan, ook als je net als ik niet zo’n vaste hand hebt.

Ultra Violet is een prachtig intens paars-violet kleurtje dat behalve in de zomer ook prima in de herfst kan en dat komt goed uit, aangezien de zomer in Nederland nu in juli al meer richting herfst neigt.

De Rimmel Lycra ® Pro nagellak is voor € 6,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA.

7 reacties op “Rimmel Lycra® Pro – Ultra Violet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.