Categorieën
Beauty Nagels

Rimmel Lycra® Pro – Bare Necessities

De afgelopen tijd heb ik je een aantal Rimmel Lycra® Pro lakjes laten zien en dat waren voornamelijk felle zomerkleurtjes, maar vandaag zie je ter afwisseling een wat meer neutraal lakje dat ook heel geschikt is voor de (helaas) snel naderende herfst…

Rimmel heeft het Lycra® Pro assortiment een beetje onlangs aangepast op de trends uit New York, Londen, Parijs en Milaan met veel knallende pastelkleurtjes, maar daartussen zit ook een wat meer knallend lakje.
De Bare Necessities is een mooi naturel beige, nude kleurtje en ideaal voor de meiden die liever voor wat minder opvallend gaan.

De Bare Necessities heeft een mooie crème-achtige finish en is met één laagje al vrij goed dekkend, maar met twee net ietsje beter en brengt daarmee ook de kleur beter tot zijn recht.

De Bare Necessities is een welkome afwisseling in al het kleurgeweld dat we de afgelopen seizoenen aan ons voorbij hebben zien komen. Ik heb de afgelopen tijd wel ondervonden dat het per Rimmel Lycra® Pro lakje wel een beetje verschilt hoe snel ze chippen. Zo vertoonde de paarse Ultra Violet bij mij binnen nog geen dag al een aantal chips en bleven anderen met gemak 3 dagen netjes zitten, maar over het algemeen genomen zijn het kwalitatief gezien gewoon prima lakjes.

De Rimmel Lycra ® Pro nagellak is voor € 6,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA.

8 reacties op “Rimmel Lycra® Pro – Bare Necessities”

Ik houd wel van Rimmel nagellakjes. Ik heb zelf sterke nagels en dat scheelt ook in het wel of niet snel ‘chippen’. Ik kende deze kleur nog niet en het lijkt me een erg mooi nude kleurtje. Ik ga hem maar eens aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.