Categorieën
Beauty Nagels

Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellak – 025 Strawberry Fizz en 045 Misty Jade

De nagellak van Rimmel is al jarenlang mijn favoriet: ze hebben prachtige creamy kleurtjes, lakken fijn en blijven dagenlang mooi zitten. Ik was dan ook erg happy toen Rimmel aankondigde met een nieuw assortiment lakjes te komen, waarin ook weer veel superleuke, hotte kleurtjes te vinden zijn. De komende dagen zal ik je steeds een aantal kleurtjes laten zien en vandaag heb ik de eerste twee voor je!

Het I ♥ Lasting Finish nagellak assortiment bestaat uit 18 nieuwe lakjes die superleuke namen hebben: 025 Strawberry Fizz, 030 Double Decker Red, 035 Wine Not, 045 Misty Jade, 053 Apricot Punch, 058 Lemon Drop, 060 Hot & Spicy, 066 Cranberry Zest, 080 Black Cab, 120 Lively Lilac, 180 Purple Pulse, 185 Mocha Fever, 193 Black Cherries, 198 Azure, 239 Your Majesty, 270 Hot Shot, 280 Sunshine en 500 Disco Ball.

Vandaag heb ik de Barbieroze 025 Strawberry Fizz en de mintgroene 045 Misty Jade aan je te laten zien.

Behalve de mooie heldere en felle kleurtjes die de lakjes hebben vind ik ook de flesjes er erg leuk uitzien. Ze zijn lekker compact, het I ♥ Lasting Finish logo is lekker hip en een leuk accent is de gekleurde Britse vlag op de dop. Wat ik altijd prettig vind aan de Rimmel London nagellakjes zijn de kwastjes, die niet zo heel lang maar wel breed zijn waardoor je de lak bijna met een beweging vrij netjes op je nagels aan kunt brengen.

Ook hebben vrijwel alle Rimmel lakjes een goede dekking en dat is ook met deze niet anders. De 025 Strawberry Fizz is lekker creamy en met een laagje al vrij goed dekkend, al heb je er wel twee nodig om je nagel helemaal egaal bedekt te krijgen. Een aantal van de lakjes hebben trouwens een fruitig geurtje, waaronder de Strawberry Fizz. Nog voor ik hiervan op de hoogte was vond ik al een beetje een zoetig luchtje en niet zo’n standaard nagellakgeur aan het lakje hangen, lekker!

De groene Misy Jade is iets minder creamy van substantie en heeft daarom als je het goed wil doen eigenlijk wel drie laagjes nodig. Wat me opvalt is dat beide lakjes echt heel snel droog zijn en dat is iets wat ik als stuk ongeduld toch wel erg prettig vind!

Ik vind de 025 Strawberry Fizz en 045 Misty Jade echt superleuke, knallende kleurtjes met een mooie lichtglanzende finish. Ze zijn misschien niet heel vernieuwend, maar dat vind ik helemaal niet erg want vervelen doen dit soort kleurtjes mij nog lang niet!

Pluspunten
Flesjes zien er leuk uit en zijn lekker compact
Verkrijgbaar in veel leuke, trendy kleurtjes
Lakjes zijn snel droog en makkelijk aan te brengen
Lakjes zijn met € 4,99 niet heel duur

Minpunt
Lakjes zijn alleen bij de wat grotere Kruidvat filialen te verkrijgen

De Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellakjes zijn voor € 4,99 per stuk verkrijgbaar bij deze Kruidvat filialen.

Q: Heb jij de Rimmel I ♥ Lasting Finish lakjes inmiddels al bemachtigd?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

13 reacties op “Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellak – 025 Strawberry Fizz en 045 Misty Jade”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.