Categorieën
Beauty

Review nieuw Esprit Urban Nature parfum & maak kans op een weekend Stockholm voor 2 personen!

Advertorial ‐ Esprit komt deze herfst met een nieuwe geur voor hem en haar die de mysterieuze naam Urban Nature draagt. De Urban Nature geuren zijn geïnspireerd op het hedendaagse stadsleven voorzien van a touch of nature. Ik vind de geurtjes van Esprit altijd superlekker en kan deze ook echt uit duizenden herkennen. In dit artikel vind je alles over het nieuwe Urban Nature geurtje dat ik inmiddels aan een grondige geurtest heb onderworpen en ik vertel je hoe je kans maakt op een geheel verzorgd weekend naar het Zweedse Stockholm!

Esprit Urban Nature For Women wordt omschreven als een heerlijke bloemige, groene, fruitige vrouwengeur en de Urban Nature For Men als een moderne, verfijnde, oosterse, groene mannengeur. De felgroene kleur van het vrouwelijke Urban Nature flesje is geïnspireerd op de natuur en de moderne vorm ervan staat voor de invloeden van de grote stad.

Urban Nature opent met een mix van viooltjesblad en sappige appel in combinatie met een vleugje geurige bessencrème. Het hart van het luchtje bestaat uit zoete lelietjes-van-dalen, magnolia en exotische frangipani. Vervolgens maken de hartnoten plaats voor de basisnoten van vanille, muskus, tonkabonen, natuurlijk cederhout en amberhout, die het geurtje een beetje een kruidig en karamelachtig tintje geven. Urban Nature is voor mij echt een typisch Esprit geurtje, lekker zoet en vrouwelijk, maar tegelijkertijd ook heel fris. Vanaf het moment dat ik ‘m op m’n pols aanbracht was ik er verliefd op en blijf ik eraan ruiken, mmm!

Nu ben jij misschien wel heel nieuwsgierig naar dit lekkere nieuwe geurtje geworden en denk je: die wil ik hebben! Nou, dat komt goed uit, want Esprit geeft namelijk een groot aantal Urban Nature geurpaketten weg! Nu is dat niet het enige waar Esprit mee uitpakt, want je maakt ook nog eens kans op een geheel verzorgd weekend voor twee personen naar… Stockholm! Deze stad is onlangs uitgeroepen tot de meest urban stad van Europa en Esprit wil jou daarom graag het ultieme urban gevoel zelf laten beleven.

Ja allemaal leuk en aardig hoor ik je denken, maar hoe maak ik dan kans op die geweldige reis? Ik ga het je vertellen: je gaat naar de website espriturbannature.nl en upload daar een foto van jouw meest urban moment. Daarna is het zaak ervoor te  zorgen dat zo veel mogelijk mensen op jouw foto gaan stemmen, want hoe meer stemmen je weet te verzamelen, hoe meer kans je maakt op dat weekendje Stockholm of één van de vele Esprit Urban Nature geurpakketten. Meer uitleg over wat precies bedoeld wordt een urban nature moment vind je op onderstaande afbeelding!

Ga dus snel naar espriturbannature.nl en doe mee!

De Urban Nature parfums zijn in 15 ml (€ 16,00), 30 ml (€ 25,00) en 50 ml (€ 25,00) verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en parfumerieën.

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!