Categorieën
Beauty Nagels

Rimmel Crack Your Colour Crazy Top Coats

Zo langzamerhand haken ook steeds meer drogisterijmerken in op de crackletrend, al is dat inmiddels wel een beetje mosterd na de maaltijd nu deze alweer wat aan het afzwakken is. Toch is het wel heel leuk dat we nu ook gewoon via Kruidvat, Etos of DA aan de crackle kunnen,  zoals met onder andere Rimmel.

Rimmel London komt dit najaar met een goed betaalbare crackle nagellak die ze de naam Crack Your Colour Crazy Top Coat hebben meegegeven. In totaal zijn er vier verschillend kleurtjes, waarvan er in Nederland twee verkrijgbaar zullen zijn: de zwarte 10 Black Grafitti en de zilveren 20 Silver Clash. De blauwe 30 Rocking Royal en de rode 40 Heart Breaker kunnen wij hier helaas (nog) niet bemachtigen.

Het is de bedoeling dat je een laagje van de Crack Your Colour Top Coats over je nagellak aanbrengt waardoor je het crackle effect direct voor je ogen ziet ontstaan, dit gaat bij deze echt supersnel. Wanneer je meer dan één laagje aanbrengt werkt het crackle effect niet echt meer, want hoe dikker de laag hoe grover en minder zichtbaar de cracks worden.

De zwarte 10 Black Grafitti heb ik over de witte Snow Motion van Catrice aangebracht, dat geeft echt een mooi en goed zichtbaar effect. De zilveren 20 Silver Clash heb ik over de knalroze Rimmel I ♥ Lasting Finish 025 Strawberry Fizz gelakt, wat ook een erg leuke combinatie is. Ik moet zeggen dat ik deze twee crackle lakjes een mooi effect vind geven en zijn een leuke aanvulling op het steeds groter wordende Rimmel assortiment.

De Rimmel Crack Your Colour Crazy Top Coats zijn vanaf nu voor € 6,99 (tijdelijk voor € 4,99!) verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en de DA drogist.

Q: Doe jij nog mee aan de crackletrend of ben je er al een beetje op uitgekeken?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

20 reacties op “Rimmel Crack Your Colour Crazy Top Coats”

Bij het merk essence hebben ze ook weel crack nagel lak!
Bij de grootse hier in de buurt hebbe ze wel 4 soorten!
Donker (glitter) blauw, wit zwart en ook zilver!
Ondanks dat deze een stuk goed koper zijn (ong 2.70) zijn ze ook goed!

Ik heb op dit moment crackle van Pupa op! 😀
Ik vind ’t nog steeds leuk, crackles lakjes.
Ik zag deze van Rimmel ook al in de winkel, maar ze cracken heel anders dan die van Pupa, en die van Pupa vind ik net iets mooier cracken!

nou ik heb zilver en zwart gehaald leuk voor de kerst nou wat een elende het werkt echt niet heb alles geprobeerd en wat ik ook doe het werkt gewoon niet dus in 1 woord het is rotzooi en zonde van me geld

schroduer, bij mij is het effect ook amper zichtbaar wanneer ik slechts een hele dunnen laag aanbreng over mijn gekleurde nagellak. als ik in 1x een iets dikkere laag aanbreng op de gekleurde laag is er wel een leuk effect

dit is toch jammer van mijn geld. heb er twee gekocht.kan het net zo goed in de gracht gooien.TROEP.MAAR GELD TERUG KRIJG IK NIET….

Ik kwam er gister achter door een vriendin. Ik vind de zwart echt leuk. Dus ging ik vandaag naar de kruidvat en heb het gehaald (zwart). Heb eerst catrice nr: 790 roze, toen de crack. Ik vind het een super cool effect. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.