Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel Lasting Finish Colour Rush Lip Balms

Je kunt er niet omheen: dikke lipbalsems in potloodformaat zijn nog steeds helemaal je-van-het. Het begon allemaal met de Chubby sticks van Clinique en toen volgden onder andere NYC, Hema en nu ook Rimmel met de Lasting Finish Colour Rush Lip Balms!

IMG_3830Wij zijn nog steeds big fan van big balsems: ze zijn lekker zacht, fijn voor de lippen en natuurlijk veel leuker dan zo’n saaie transparante balsem. Rimmel London omschrijft de Lasting Finish Colour Rush Lip Balms als niet-plakkende balsems in groot potloodformaat met intense kleuren die lang blijven zitten en optimaal hydrateren.

IMG_3835IMG_3787De Lasting Finish Colour Rush Balms hebben echt een lekker fors formaat en als de punt door gebruik wat minder eh… puntig is kun je deze via de onderkant wat meer omhoog draaien. Easy peasy! Met de forse punt brengen de balsems heel makkelijk en snel aan en wat ook handig is: bij de wat meer neutrale kleurtjes is een spiegeltje niet perse noodzakelijk.

IMG_3792De Rimmel Lasting Finish Colour Rush Lip Balm is te verkrijgen in 6 verschillende kleuren: #100 Give Me A Cuddle, #110 Make Me Blush, #220 Rumour Has It, #500 The Redder, The Better, #600 On Fire en #710 Drive Me Nude.

Even een handige tip van Rimmel’s visagist Kirsten Pigott tussendoor: bij het kiezen van een rode lipkleur kunnen dames met een roze ondertoon het beste een koele kleur rood (bijvoorbeeld #600 On Fire) kiezen en als je huid juist wat meer gelig van ondertoon is, is een warm rode kleur (bijvoorbeeld #500 The Redder, the Better) het mooiste.

Swatches-Rimmel-Lip-BalmsNatuurlijk hebben wij de balsems aan een uitgebreide test onderworpen en we kunnen kort en krachtig zijn: ze zijn heel fijn! Zoals je op de foto’s kunt zien geven ze prachtige, intense kleuren, een mooie glans en inderdaad: ze plakken niet. Wat we altijd erg op prijs stellen is dat de balsems ook nog eens een lekker, licht fruitig geurtje hebben en voor een balsem houden ze het qua kleur ook echt best een tijdje vol op de lippen. Props for Rimmel again!

De Rimmel Lasting Finish Colour Rush Lip Balms zijn voor € 9,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Q: Heb jij deze fijne balsems al geprobeerd? 

3 reacties op “Rimmel Lasting Finish Colour Rush Lip Balms”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.