Categorieën
Beauty

Rimmel 1-2-3 looks mascara

Rimmel heeft een nieuwe mascara op de markt gebracht. Na de oude vertrouwde rode Volume Flash en de knalroze Rimmel Max Volume Flash is er nu de 1-2-3 Looks mascara. De volgens Rimmel adembenemende superinnovatieve mascara is voorzien van een unieke draaihouder waarmee je zelf het volume van je wimpers kunt regelen. Klinkt natuurlijk heel mooi allemaal, maar werkt het ook?

Over het product

1-2-3 Looks Mascara heeft een uiterst innovatieve verpakking die ervoor zorgt dat je wimpers met één draaibeweging voller worden. Draai van stand 1, voor een subtiele, verleidelijke look voor iedere dag, naar een sensueel volume in stand 2, en naar stand 3 voor stralende, maximale glamour.

Het oog wil ook wat
In vergelijking met voorgaande Rimmel mascara’s is deze qua vorm een stuk dikker en breder en qua uiterlijk wat simpeler en minder glamourous, maar op zich ziet ie er wel gewoon oké uit. Dat blauw niet helemaal mijn kleur is, is natuurlijk persoonlijk.

Geur
Net zoals de meeste mascara’s zit ook aan deze vrijwel geen geur.

Gebruik
Bij het zien van de reclame op televisie en in de winkel had ik meteen al zo’n mijn vraagtekens bij het draaimechanisme van de mascara, maar mijn nieuwsgierigheid won dus hij ging het winkelmandje in.
Ook bij de functie van de mascara, dus of je level 1(minimaal), level 2 (middelmatig) of level 3 (maximaal) volle wimpers wilt dacht ik meteen: iedere vrouw wil dan toch iedere dag wimpers op level 3 of zijn er vrouwen die dagen hebben dat ze denken doe mij vandaag maar zo min mogelijk volume?
Anyhow, na de mascara te hebben aangebracht zag ik eigenlijk weinig tot zeg maar gerust geen verschil tussen level 1 en 3, al moet ik zeggen dat ik van mezelf al behoorlijk lange wimpers heb en het daarom misschien niet helemaal eerlijk is.
Bovendien vond ik de mascara na een aantal keer gebruikt te hebben erg snel uitdrogen en kwam er naar mijn idee al snel heel weinig meer uit.
Ook het feit dat het ding vrij snel stuk kan gaan als je verder draai dan het STOP teken vind ik voor een mascara toch iets te technisch worden allemaal.

Geef mij dan toch maar mijn oude vertrouwde simpele roze variant…

Één reactie op “Rimmel 1-2-3 looks mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.