Categorieën
Beauty Nagels

Queensday Nails!

Over 10 dagen is het alweer Koninginnedag en dan moet je als echte beautyqueen natuurlijk wel helemaal in stijl naar Amsterdam, Utrecht of waar je dan ook gaat feesten. Daarom vandaag op By Sjanty echte Queensday Nails, om alvast in de stemming te komen en misschien wat inspiratie op te doen!

Ik maakt de deze Queensday Nails met natuurlijk rode, witte, blauwe en oranje nagellak en gebruikte daarvoor de volgende:

Rimmel Lycra Pro 323 Riviera Red en Rimmel Nail Tip Whitener….….. en Catrice 400 Blue Cara Ciao en 020 Man, GO Tango.

De 400 Blue Cara Ciao is nieuw in het Catrice assortiment en is een prachtig helder blauw lakje dat prima dekt. De 020 Man, GO Tango is sinds vorig jaar al in de Catrice collectie en bij uitstek geschikt om je nagels mee te kleuren bij ‘Oranje’ gelegenheden.

De Rimmel Lycra Pro nagellak heeft een heel fijn breed kwastje waarmee je bijna in één keer je hele nagel met de lak bedekt. De Nail Tip Whitener is natuurlijk bedoeld voor het maken van het witte randje bij een french manicure en is mede door het kleine schuin afgesneden kwastje niet heel ideaal om je gehele nagel mee te lakken, maar bij gebrek aan gewone witte nagellak gebruikte ik deze maar even.

Deze vrolijke nagellook is heel simpel te maken, behalve op de Nederlandse vlag zul je misschien een beetje (geduld) moeten oefenen.
Natuurlijk kun je de vlag ook op je pink maken en je duim in het oranje steken, net wat jij wilt!

Ga jij op Koninginnedag voor rood-wit-blauwe en/of oranje nagels en make-up of niet?

10 reacties op “Queensday Nails!”

Leuk bedacht! Als ik je een tip mag geven, lak je nagelriemen niet mee. Hierdoor drogen ze (sneller) uit. Begin een klein stukje vanaf je nagelriem met lakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.