Categorieën
Beauty Nagels

Primark Mini Nail Polish set – Creamy, metallic & glitter

Zijn jullie al Primark moe? Ik hoop het niet maar I know, het is wel een kleine Primark invasie de afgelopen weken hier op By Sjanty. Na vandaag is het voorlopig wel weer even genoeg geweest, het laatste wat ik jullie te laten zien heb van m’n aankoopjes bij dit budgetwalhalla is nóg een superleuk Mini Nail Polish setje!

Het vorige Primark Mini Nail Polish setje gaf ik de stempel ‘Kerst’, maar eigenlijk verdient deze dat stiekem ook wel een beetje natuurlijk met het rood, groen en blauw en de glitters!

Het enige creamy lakje van de vier, die met het rode kleurtje met roze ondertoon ook prima in het kerstthema past. Ik had het niet verwacht, maar het blijkt eenmaal op de nagels ook nog eens een semi-matte finish te geven.

Het begint erop te lijken dat paars een aardige inhaalslag gaat maken op mijn all time favorite kleur roze, ik begin het steeds mooier en mooier te vinden. Deze metallic paarse van Primark is met de donkerpaarse/bijna zwarte touch ook net weer wat anders dan alle andere paarse lakjes die ik heb en is dan ook van harte welkom in m’n stash!

Yes, glitters all over the place! En deze keer geen zilver of goud, nee blauw. En ook niet zomaar blauw, maar práchtig kobaltblauw afgewisseld met een tintje lichter blauw. Op de foto hierboven draag ik drie laagjes van dit lakje.

Omdat ik zo’n glitterlakje toch altijd net iets leuker vind over een ander mooi kleurtje, heb ik ‘m aangebracht over de Neon Aqua van Kleancolor, wat eigenlijk best een hele leuke combi geeft. Als je de blauwe glitter over een ander lakje draagt heb je maar één, hoogstens twee laagjes nodig.

Glittelakjes heb ik op zich genoeg, maar in het groen zijn ze toch wel redelijk zeldzaam. Licht- en neongroen is ook altijd mooi, maar richting de decembermaand zijn dit soort smaragdgroene toch wel het allerleukste. Ook van dit glitterlakje draag ik zonder kleurtje eronder drie laagjes.

Ook voor het groene lakje geldt dat het over een ander lakje het beste en mooiste tot z’n recht komt, in dit geval over de Catrice ‘Enter Wonderland’ 03 Wonderland Green Card, die qua kleur een heel goede match blijken te maken.

Het Primark Mini Nail Polish setje is voor € 2,50 verkrijgbaar bij Primark.

Q: Wat vind je van dit setje mini nagellakjes van Primark?

22 reacties op “Primark Mini Nail Polish set – Creamy, metallic & glitter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.