Categorieën
Beauty Make-up

Primark Colour Collection ‘Get The Look’

Zo’n anderhalve week geleden vertelde ik jullie over mijn Primark pakketje uit Ierland en behalve een leuk nagellaksetje vond ik daarin ook een smokey eyes setje, een paar lipglossjes, een eyeliner, een paletje lipglossjes en nog iets dat dankzij het vrij forse formaat als eerste mijn aandacht trok. Ik maakte het open en wauw: het bleek een set met allemaal verschillende kleuren oogschaduws en lipgloss, een blush, bronzer, eyeliner en mascara in één. En guess what, vandaag ga ik deze beauty uitgebreid aan jullie showen!

Ik heb deze Get The Look set zoals gezegd uit Ierland en ik heb een beetje research gedaan, maar weet niet zeker of deze ook bij de Nederlandse Primark filialen te verkrijgen is. Sowieso wisselt het aanbod beautyproducten vaak per filiaal en zou het ook kunnen zijn dat er in plaats van deze andere varianten liggen. Anyway, de Get The Look set heeft dezelfde looks als het Primark Nail Polish Set en heeft de grootte van een leesboek. Als je het openslaat vind je aan de linkerkant een 8 stappenplan met foto’s waarmee je jezelf met de inhoud van de set van een complete look kunt voorzien, errug handig!

De rechterkant is gevuld met 12 prachtige oogschaduws, 6 kleurtjes lipgloss, een mascara, oogpotloodje, een blush en bronzer en een aantal tools zoals een mini blushkwastje, een puntenslijper en een dubbelzijdige sponsapplicator/kwastje.

Op de achterkant van de set is te lezen dat de lipgloss 0,5 gram per rondje bevat, de oogschaduws per stuk 1 gram zijn, de blush en bronzer samen 14 gram en dat er in de mascara 2,5 ml zit.

Wat betreft kwaliteit en pigmentatie had ik werkelijk geen idee wat ik zou moeten verwachten, make-up van Primark is voor mij helemaal nieuw. Nu vielen de mini-nagellakjes me nog helemaal niet tegen, dus op zich had ik goede hoop. Als eerste heb ik de oogschaduws geswatched, die 12 prachtige kleurtjes bleven mijn naam maar roepen. De eerste drie kleurtjes zijn vrij licht en niet heel bijster geweldig gepigmenteerd maar de overige 9…….. wauw, wauw, wauw! See for yourself, ze zijn allemaal prachtig intens van kleur, geven bijna geen fall-out en zijn ook nog eens heerlijk zacht. Ohja, met uitzondering van de laatste blauwgrijze, die is jammer genoeg niet zo super gepigmenteerd.

Dan verder met de lipglossjes, daar had ik een iets minder goed gevoel bij. Vraag me niet waarom, maar glossjes in dergelijke sets zijn vaak niet heel goed van kwaliteit. Nu moet ik zeggen dat deze 6 me op zich nog niet helemaal tegenvallen, ze geven op zich best leuke kleurtjes en een mooie glans, maar daar heb ik dan ook best wel behoorlijk mijn best voor moeten doen. Meer tevreden ben ik over de blush, bronzer en eyeliner, die gelukkig een betere pigmentatie laten zien. Voor de blush en bronzer geldt ook wel een beetje dat je deze voor een wat meer intense kleur laagje voor laagje moet opbouwen, maar dat is bij producten als deze soms juist ook wel fijn.

Het oogpotloodje is heel mooi intens zwart van kleur, heeft een goede, scherpe punt en is redelijk watervast. De mascara is qua looks en borsteltje vrij rechttoe rechtaan maar daar is wat mij betreft helemaal niets mis mee

Het kogelvormige borsteltje van de mascara brengt heel fijn aan, neemt alle wimperhaartjes mee, maakt ze mooi intens zwart en scheidt ze ook nog eens. Nou, helemaal niet slecht toch?

Bij het zien van het stickertje met daarop € 5,00 op de voorkant van de set ben je al gauw geneigd te denken: ‘mmm, voor dat geld zal ’t dan wel niet zoveel zijn’, maar ik ben aangenaam verrast! De oogschaduws zijn echt prachtig, de blush en bronzer erg mooi, het oogpotloodje en de mascara heel fijn en die 6 glossjes, ach die krijg je er voor hetzelfde geld bij en zijn ook nog best leuk.

Het Primark Colour Collection ‘Get The Look’ is voor € 5,00 verkrijgbaar bij Primark.

Q: Wat denk jij van dit Primark Colour Collection ‘Get The Look’ set als je het zo ziet? Zou je het leuk vinden als ik een look met de producten uit deze set maak?

18 reacties op “Primark Colour Collection ‘Get The Look’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.