Categorieën
Beauty

Parfum testertjes

Wanneer ik een bezoekje aan een Douglas, ICI Paris of Pour Vous breng ga ik meestal niet met lege handen naar huis en krijg ik naast mijn aankoop(jes) vaak ook nog wat leuke testertjes mee naar huis. Eerder deed ik daar dan vervolgens eigenlijk niet zoveel mee maar onlangs heb ik ze allemaal eens verzameld en heb ik inmiddels weer heel wat nieuwe luchtjes ontdekt, wat dan misschien weer niet zo goed voor m’n portomonnee is….

Natuurlijk zijn niet lang alle testertjes die je krijgt lekker, maar de afgelopen tijd heb ik geluk gehad en heb ik heel wat lekkere meegekregen. Ik zat me te bedenken dat ik eigenlijk best veel luchtjes heb aangeschaft aan de hand van een testertje, hiermee krijg je echt een veel beter beeld van een geur dan dat je deze even in de winkel spuit waar je 200 luchtjes door elkaar ruikt. Favoriete testertjes die ik op dit moment veel gebruik en die daarom helaas ook al bijna op zijn:

Allure Chanel
Allure
is in middels op en dat geeft wel aan dat ik ‘m errug lekker vind! Net als Coco Mademoiselle vind ik dit zo’n heerlijk klassiek en niet te zwaar parfum dat met één spuitje de hele dag blijft hangen en waarmee ik aan m’n sjaal, kleren en pols blíjf ruiken….

Coco Mademoiselle Chanel
Wat een o-ver-heerlijk luchtje is dit. Sinds ik deze draag heb ik al zoveel complimentjes gekregen, zelfs mijn vader heeft al een aantal keer gezegd dat ik zo lekker ruik als ik dit luchtje op heb. Helaas is het testertje bijna op, maar ik overweeg dit luchtje in full size aan te schaffen. Het geluk wil dat ik nog een aantal cadeaubonnen heb liggen die ik kan gebruiken, anders vind ik dit luchtje toch wel erg prijzig. Voordeel van een klassieke Chanel geur als deze is wel dat het enorm lang blijft hangen en je er echt maar heel weinig van nodig hebt.

Love Chloé
Ook op dit luchtje ben ik helemaal verliefd en gelukkig heb ik hier nog een half testertje van. Dit is zo’n heerlijk zacht en liefelijk geurtje, mmm!

Amor Amor Cacharel
Het testertje van Amor Amor kreeg ik afgelopen week van mijn zusje en daarmee had ik er op slag een nieuwe favoriet bij. Het is een iets sterkere en zwaarder parfum dan de bovenstaande, maar maakt ‘m daarom wel bijzonder en minstens zo fijn!

Het valt me trouwens op dat er wel een patroon in de merken van de favoriete testertjes zit, ze beginnen allemaal met een C. Met een naam die ook met een C begint moet ’t haast ment to be zijn…. 😉


Q: Wat is op dit moment jouw favoriete geurtje?

 

 

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

11 reacties op “Parfum testertjes”

Ik vind zulke testertjes ook altijd heel prettig. Je kan dan een geur lekker ontdekken zonder dat je er geld aan uit hoeft te geven. Als je hem dan lekker vind en je schaft een fullsize aan weet je in ieder geval zeker dat je ‘m vaak zult dragen! Ik vind Chance Eau Tendre van Chanel erg lekker op dit moment, en Lola van Marc Jacobs.

Coco Mademoiselle – Chanel
Die koop ik 1x in het jaar en daar moet ik het dan mee doen. Voor de rest diverse andere geurtjes. maar dit is echt mijn favoriet.

Testertjes zijn zooo fijn, hiermee kan je meteen kijken of je dat heerlijke parfum na drie dagen nog steeds zo lekker vind.. echt handig, alleen soms wel slecht voor de portomonnee..

Mijn favoriete luchtje op het moment is scarlett van cacharel.

Ja ik ben ook dol op testers, zo kan je tenminste makkelijk een geurtje uitproberen. Ik heb er zelf ook best wel veel, als ik weer iets tegenkom waar ik ze aan kan vragen doe ik dat altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.