Categorieën
Beauty Make-up

Oriflame The ONE Colour Unlimited Lipstick en Unlimited Lip Gloss

Onbezorgd de dag doorkomen zonder elke drie seconden in de spiegel te kijken of je make-up nog op de juiste plek zit. Niet met je nagels hoeven omgaan alsof het van breekbaar porselein is, omdat anders de nagellak op dag één alweer schilvert. Dat willen we, en dat is er.

lon1

Oriflame The ONE Collectie is uitgebreid. The ONE Langhoudend Collectie is de toevoeging waar we op zaten te wachten. Zeg maar dag tegen de pandalook en hallo tegen eten mét likstick. O nieuwe collectie, we houden nu al van je!

Oriflame The ONE Langhoudend Collectie bestaat uit lipgloss, lipstick, eyeliner, mascara en nagellak. Gisteren hebben de lakjes zich al mogen bewijzen. Nu is het de beurt aan de lipglossjes en lipsticks. Zullen die net zo langhoudend zijn?

De lipsticks bevatten Lip Grip Technology die ervoor moet zorgen dat de kleur lang op de lippen blijft zitten terwijl je de stick nauwelijks op je lippen voelt. De lippen worden ook nog eens verzorgt door het LIPSoft Moisture Complex dat in de sticks is verwerkt. Fjieuw, we hoeven ons dus geen zorgen meer te maken over verschrompelde oma-lipjes, want die krijgen we er niet van. De Lipstick is in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ook de glossjes bevatten de Lip Grip Technology. Nu zorgt het voor extra glans, een luchtige textuur en het voorkomt een plakkerig gevoel. De glossjes zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

lon2 lon3

Infinite Rose

lon4 lon5

Absolute Blush

lon6 lon7

 

Endless Red

lon8 lon11

Rose Unlimited

lon9

tre

Nude Confidence

lon10 lon13

 

Very Fuchsia

 

En voldoen ze ook aan alles wat ze beloven? Niet helemaal.
De lipsticks:
Mooie kleuren, check
Droogt de lippen niet uit, check
Langhoudend… nope. Wanneer je er overheen wrijft gaat de lipstick er meteen weer af. Jammer. We hadden zo graag geloofd in dit sprookje.

De Lipgloss:
Mooie kleuren, check
Droogt de lippen niet uit, check
Langhoudend… Check! Het bovenste laagje is van de lippen af te poetsen, maar de rest blijft gewoon zitten inclusief kleur en glans. En dat bij een lipgloss!

Oriflame The ONE Colour Unlimited Lipstick is verkrijgbaar voor €13,00 en Unlimited Lip Gloss voor €12,00 op Nl.oriflame.com.

Q: Wat vind jij van deze kleurtjes?

Één reactie op “Oriflame The ONE Colour Unlimited Lipstick en Unlimited Lip Gloss”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.