Categorieën
Beauty Make-up

Op bezoek bij Coty Prestige

Dat websites en PR bureaus nauw samenwerken is geen geheim. In een vorig artikel vertelden we hier al meer over. We kunnen eigenlijk niet zonder elkaar. Daarom is het extra leuk om uitgenodigd te worden om eens een bezoekje te brengen en de mensen te ontmoeten of weer te zien waar je per mail hele gesprekken mee voert. Femme Magazine’s Mariëlle werd uitgenodigd bij Coty Prestige op hun in kerstsferen gebrachte kantoor. Na afloop kreeg ze een kerstcadeautje mee naar huis, en wat daar in zat houdt ze niet langer verborgen.

CP1

Bij PR bureau Coty Prestige werd Femme Magazine uitgenodigd om volledig volgens de Kersttraditie een bezoekje te brengen aan hun kantoor in Haarlem. Bij de eerste stap over de drempel voelde redacteur Mariëlle de kerstwarmte al opborrelen. Ze liep over een tapijt zo zacht en wit als sneeuw naar binnen om van het gezelschap neer te ploffen op de bank, waar ze meteen een geurende mok chocolademelk tussen haar handen geklemd kreeg om op te warmen van de kou van buiten. Twee grote kerstbomen, zo perfect dat ze bijna niet echt konden zijn (niet te vergelijken met haar eigen zielige hoopje groene dennennaalden thuis), staarden haar aan. Alle lekkere hapjes op tafel riepen naar haar. De muffen wilde graag dat ze haar tanden erin zou zetten, maar ook de lunch van worstenbroodjes, ragout bakjes en soep lonkten om opgesmikkeld te worden. It’s a hard work life. Na dit heerlijke ontvangst kreeg iedere aanwezige een Kerstpresentje mee met een inhoud van formaat.

Even gluren: Calvin Klein One Shock eau de toilette for him, Calvin Klein One Shock eau de toilette for her, Calvin Klein one color + treat lip kit, een toilettas van Roberto Cavalli, Just Cavalli for him, Calvin Klein Down Town for her, een notitieboekje van Marc Jacobs en een toilettasje Lancaster samen verpakt in een bordeauxrode shopper van Calvin Klein.

Hoewel elk product een glimlach van oor tot oor op zijn geweten heeft, heeft Mariëlle twee favorieten. De Calvin Klein lip kit is dagelijks te zien om haar lippen en haar aura ruikt sinds die dag naar Calvin Klein One Shock. Deze producten zal ze hieronder beschrijven, de rest wordt vervolgd, want het is veel te veel voor één artikel.

CKlip

De lip treat is een complete lipverzorging in een klein, handig, rond doosje die je overal mee naartoe kunt nemen. Je lippen kun je overal bijwerken dankzij de spiegel in het deksel.
In het doosje zit:
– Een lip scrub om alle irritante velletjes te verwijderen.
– Een Plumper om je lippen voller te maken.
– Een rode lip color voor matte, rode lippen.
– Een rode lip gloss voor glanzende rode lippen.
– Een balsem om de lippen te verzachten en te hydrateren.
Mariëlle gebruikt meestal eerst de scrub om haar lippen vervolgens in te kleuren met de lip color, omdat deze de meest natuurlijke uitwerking heeft.

CKs
Calvin Klein One Shock is een fruitige geur, die eigenlijk bedoeld is voor in de zomer, maar die je prima in de winter kunt gebruiken om zomerse herinneringen op te halen. De bloemige geur wordt uniek door het vleugje citrus wat erin verwerkt is, wat je wellicht al kent van de originele Calvin Klein one. Dat dit luchtje geen unisex variant is, maar 100% is bedoeld voor vrouwen, is gekenmerkt door een zoete geur, daar is niks mannelijks aan, pure vrouwelijkheid.
Top: passiebloemen, pioenroos en papaver.
Hart: bramen, narcis en jasmijn.
Basis: amber, vanille en muskus.

Calvin Klein one color + treat Lip kit is bij verschillende parfumerieën verkrijgbaar voor €38,-. Calvin Klein one Shock is verkrijgbaar voor €36,-.

Q: Ben jij ook zo’n Calvin Klein fan en wat is dan jouw favoriet?

Één reactie op “Op bezoek bij Coty Prestige”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.