Categorieën
Beauty Make-up

NYX Lipgloss Palette

In korte tijd heb ik een behoorlijke collectie NYX producten verzameld, ze zijn dan ook lekker cheap én van prima kwaliteit! Onlangs ontving ik dit Lipgloss Palette, zou die me net zo bevallen als de andere make-upjes?

NYX heeft 8 verschillende lipgloss palletjes in haar assortiment, degene die ik in mijn bezit heb is de 01 Red Rediscoverd. Verder zijn er nog de 02 The Naturals, 03 The Perfect Everyday Colors, 04 The Nudes – Matte, 05 Dance in Africa, 06 Pinky Promise, 07 Sweet Oranges en 08 Champagne Sparkle.
Leuk dat alle palletjes grappige, speelse namen hebben meegekregen die ook meteen wat zeggen over de lipglossjes die ze bevatten.

Alle palletjes zijn voorzien van een klein langwerpig spiegeltje en een mini-lippenseeltje. Ik heb geprobeerd de lipgloss met dit penseeltje aan te brengen, maar hij is echt kei- en keihard en werkt alles behalve prettig. Die kun je skippen dus.

Elk palletje bevat 5 kleurtjes lipgloss, allemaal in een zelfde kleursoort en in dit geval dus rood. De glossjes voelen heel creamy en zacht aan en hebben verder geen duidelijke geur. Ze zijn allen voorzien van een longlasting moisturize laagje die je lippen behalve van het voorzien van een kleurtje ook hydrateert en voedt.

Het eerste glossje heeft een beetje een oranje kleur, de tweede is koraalrood, de derde echt rood-rood, de vierde neigt wat naar paars en de vijfde iets naar bruin.
Het aanbrengen van de glossjes gaat bijna het makkelijkst met je vingers, al is het daarbij soms wel wat lastig alle gloss netjes binnen de lijntjes te houden en geen ‘clown-effect’ te krijgen. Als je het met een penseeltje doet krijg je bij het oppakken van de gloss al gauw klontjes en ophopingen en wordt op deze manier ook niet heel mooi over je lippen verspreidt. De glossjes zijn enorm gepigmenteerd, ik dacht eerst dat de pigmentatie ervan niet zó was maar daar kwam ik snel van terug. Na het swatchen kreeg ik de kleurtjes echt bijna niet meer van mijn huid af, ik heb enorm hard moeten boenen! Ook op mijn lippen bleven ze een hele tijd zitten en had ik nadat ik de gloss er met make-up remover af heb gehaald nog een hele rode gloed over mijn lippen….

Ik kies zelf niet zo snel voor roodtinten op mijn lippen aangezien ik meer van de roze en nude ben, maar toch is het best leuk soms een wat opvallender rood kleurtje te dragen. Over het algemeen is dit een leuk en kwalitatief best oké lip-palletje voor relatief weinig geld, alleen zou ik zelf dan een palletje met andere kleurtjes kiezen.

De NYX Lipglos Pallettes zijn voor € 7,49 te verkrijgen bij (onder andere) www.boozyshop.nl

By Sjanty vindt dit product:

Alleen zou ze andere kleurtjes kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.