Categorieën
Beauty Nagels

NYC (New York Color) In A New York Color Minute nagellak

Na By Sjanty’s oordeel over de NYC mascara’s, gezichtsproducten, mono oogschaduws en lipstains is nu een review over de NYC ‘In A New York Color Minute’ nagellak aan de beurt!

NYC heeft twee soorten nagellak in haar collectie; de Expert Last Nail Polish en de In a New York Color Minute Quick Dry Nail Polish. Ik testte de laatste uit, die in 32 kleurtjes verkrijgbaar is en € 2,29 kost. Het uiterlijk van de lakjes is simpel maar classy en de twee soorten lakjes lijken bijna hetzelfde, maar zijn van elkaar te onderscheiden door de iets verschillende vorm en doppen. De Expert Last Nail Polish is met € 2,99 ietsje duurder. De nagellak belooft dus ‘in a New York minute’ droog te zijn en zou door de speciaal gestroomlijnde en soepele vorm van het kwastje heel makkelijk en snel aan te brengen zijn. Dat gaan we natuurlijk even proberen!

Ik probeerde de rode 226 Madison Avenue en de aubergine 244 Downtown. Leuk dat de lakjes naast nummers ook leuke naampjes hebben meegekregen, die natuurlijk allemaal met New York te maken hebben.

De lakjes hebben een vrij smal, dun en soepel kwastje dat de belofte dat deze het mogelijk zou maken heel makkelijk, netjes en streeploos te lakken inderdaad waarmaakt. De lak zelf is vrij dun en smeert lekker easy and smooth uit zonder dikke klonten of ophopingen te geven.
Hieronder het resultaat op de swatches.

De lak is zeker heel snel droog en geeft van zichzelf al een behoorlijke glans zodat hij bijna geen topcoat nodig heeft.
Met twee laagjes dekt de lak prima.

De NYC In a New York Color Minute Quick Dry Nail Polish zijn prima lakjes die in vele leuke, opvallende en aparte kleurtjes te verkrijgen zijn en voor € 2,29 doen wat ze moeten doen!

By Sjanty vindt dit product:

De NYC  producten zullen vanaf één dezer dagen bij het Kruidvat verkrijgbaar zijn, wanneer dit exact zal zijn wisselt nogal per filiaal.

6 reacties op “NYC (New York Color) In A New York Color Minute nagellak”

zelf heb ik hier ook een nagellak van en de eerste lakje was is echt teleurgesteld maar na nog een lakje ws het wel mooier.
en inderdaad het droogt echt snel dus dan is het ook minder erg dat je twee lakjes nodig hebt want dat is dan zo gebeurd.

nog een fijne zondag

Misschien dekken de donkerdere kleurtjes beter dan de wat lichtere kleurtjes als de turquoise. Ik ga in ieder geval ook nog wat andere kleurtjes uitproberen, dan zal ik het zien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.