Categorieën
Beauty Make-up

NYC HD Quattro Eye Shadow – 821 NY Tribute

Bij het Kruidvat Beauty Bubbels persevent was het een waar paradijs met alle Catrice, Essence en Gosh make-up om me heen en natuurlijk mocht ook NYC niet ontbreken. In de superleuke glazen decoratiebollen die hier en daar hingen spotte ik een oogschaduwpaletje van dit merk dat ik nog niet eerder had gezien en nieuwsgierig als ik ben verdween deze dan ook meteen in mijn goodiebag. Kijk mee naar één van de nieuwe NYC HD Eyeshadow Quattro’s!

Anno 2012 zijn niet alleen camera’s en TV’s HD, maar gaat ook make-up met haar tijd mee. Het bestaande assortiment City Mono Eye Shadows, City Duet Eye Shadows, Metro Quartet Eye Shadows en Individual Eyes paletjes van NYC wordt namelijk aangevuld met een aantal zogenaamde HD Quattro Eye Shadow palettes. De 793 Fashion Bootcamp, 797 Gothic Harlem, 815 Best of Broadway en 821 NY Tribute worden geïntroduceerd als supergepigmenteerde, longlasting, niet-creasende oogschaduws met een fijne, zijdezachte textuur.

De HD Quattro paletjes hebben echter nog meer in petto: in de oogschaduws schijnt namelijk vitamine A and E en groene thee te zijn verwerkt en daardoor goed voor de tere huid rondom je ogen zijn. Of je daar nu echt zoveel van zult merken laat ik maar even in het midden, maar het klinkt op zich wel goed, toch?

In vergelijking met de eerdere paletjes van NYC vind ik deze er wel een stukje strakker en hipper uitzien. Good job, NYC!

Dan natuurlijk de hamvraag: hoe is het met de pigmentatie? Bij eerdere ervaringen met NYC oogschaduws verschilde de pigmentatie nogal, zo weet ik nog wel dat de Metro Quartet Eye Shadows en Individual Eyes paletjes niet heel geweldig van kwaliteit waren. Nouja, nieuwe oogschaduws, nieuwe kansen, zullen we maar zeggen.

Nou kijk eens, dat ziet er toch helemaal niet verkeerd uit? Ja, ze zijn wel wat korrelig en los van structuur, maar het blijft natuurlijk ook wel een budgetmerk waar we mee te maken hebben. Om de oogschaduws zo mooi van kleur te krijgen heb ik ze wel een keer of 4 op mijn hand moeten vegen, maar op zich vind ik het zelf nooit zo’n enorm probleem om oogschaduws laagje voor laagje op te bouwen. Verder vind ik ze eigenlijk best heel fijn, ze zijn lekker zacht en qua kleur goed met elkaar te combineren voor een complete ooglook.

De nieuwe NYC HD Quattro Eye Shadows zijn voor € 3,99 verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een NYC schap.

Q: Wat vind jij over het algemeen van de oogschaduws van NYC? En wat denk je van dit nieuwe paletje?

22 reacties op “NYC HD Quattro Eye Shadow – 821 NY Tribute”

NYC vind ik een fijn budgetmerk, ik had ooit van Esmay (ja als je dit leest, nogmaals DANKJEWEL! :D) een klein palette gekregen, en daarmee kon ik hele leuke looks maken! Deze ziet er ook erg leuk uit, ik vind de kleurtjes ook mooi. Jep, dit zijn aanraders. :’)

Wat een mooi palette! Deze gaat zeker binnenkort mee in mijn winkelmandje. Ik heb eigenlijk pas een paar maanden geleden pas NYC ontdekt en heb tot nu toe alleen nog de nagellak gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.