Categorieën
Beauty Make-up

NYC Color Skin Matching Luminizer

Na alle BB creams en CC creams is de toon van een natuurlijk ogende trend gezet. En dat weten de make-up merken. Zo zet make-up merk New York Colors deze trend voort met een foundation die niet alleen bedoeld is om te egaliseren, maar ook om de huid te voeden. De foundation is ontworpen om de huid te hydrateren met een formule die bestaat uit verzachtende bestanddelen, vitamines en mineralen. Tegelijkertijd zal het oneffenheden camoufleren en poriën verminderen.

NYCfoundation1
Femme Magazine’s Mariëlle ging de uitdaging aan. Skin Matching Luminizer voelt zacht aan. De foundation is gemakkelijk aan te brengen en droogt de huid niet uit.  Het wordt egaal in de huid opgenomen. Hoewel de foundation best dun is, dekt het behoorlijk goed. Dit kun je zien doordat Mariëlle een blauw lijntje op haar hand heeft getekend, de rechter helft van het lijntje heeft ze bedekt met de foundation en de andere helft niet. Om nog even terug te komen op een reactie uit het vorige artikel waarin Mariëlle dit lijntje gebruikte: het is geen oogschaduw, het is gewoon een streepje gezet met een pen die niet uitveegt. De vloeibaarheid van de foundation zorgt er ook voor dat het makkelijk uitsmeert en dat het samensmelt met de huid waardoor er geen randen op je gezicht ontstaan.

NYCfoundation2
Verpakt in een pompje zal de foundation niet snel uitdrogen en minder snel over datum gaan, omdat er geen zuurstof in aanraking komt met het product zelf. Ja, make-up heeft ook een uiterste houdbaarheidsdatum. En van deze foundation is dat 24 maanden na de datum van aankoop.

Al met al is het een prima foundation voor een dikke prima prijs. Vanaf januari is de foundation voor €4,99 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Kan deze foundation jouw eigen foundation vervangen?

5 reacties op “NYC Color Skin Matching Luminizer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.