Categorieën
Beauty Nagels

A new week, a new nail colour

Goodmorning lovely ladies, er is weer een nieuwe, frisse week aangebroken! Een nieuwe week met hopelijk geen regen, wind, code oranje en wolken maar véél zon, vrolijkheid en leuke dingen, please! Nu hebben we het weer natuurlijk niet helemaal in de hand maar laten we ons zonnige en zomerse humeur daar vooral niet door laten verpesten, girls! Een nieuwe week betekent voor mij vaak een nieuw kleurtje op mijn nagels en zo aan het begin van alweer de laatste week van juni had ik wel zin in eindelijk een beetje summer on my nails!

Het 206 East Village lakje waar ik deze week mee begin komt uit het In A New York Color Minute assortiment van NYC en maakt ook deel uit van de Colour Rush zomercollectie die je nu bij het Kruidvat vindt. 

Colour Rush bevat in totaal zes lakjes waar deze 206 East Village toch wel een beetje uitspringt vanwege de niet creamy, maar metallic finish. Zelf vind ik de In A New York Color Minutes prima lakjes met mooie kleuren, een over het algemeen goede dekking en fijn is dat ze ‘in a new york minute‘ droog zijn!

206 East Village is een heel mooi intens blauw lakje dat me altijd een beetje doet denken aan zo’n paradijsachtige helderblauwe zee op een onbewoond eiland (*droomt weg….*) Vanwege de metallic finish geeft het lakje in het eindresultaat wel een beetje strepen, maar ik heb het erger gezien. De dekking viel me wel een klein beetje tegen, drie laagjes had dit kleurtje echt wel nodig.

Het NYC In A New York Color Minute 206 East Village lakje is voor € 2,29 verkrijgbaar bij deze Kruidvat filialen.

Q: Wat vind jij van dit lakje? En wat draag jij op deze laatste maandag van juni op je nagels?

20 reacties op “A new week, a new nail colour”

Oeh, mooi lakje! Lekker blauw, doet mij ook denken aan de mooie heldere buitenlucht. Ah, het voelt echt fijn om te bedenken dat het zomer is. Maar de regen die is vaker te zien dan de zon. =( Het enige nadeel van het lakje vind ik die metallic kant eraan, die vind ik niet echt mooi. Maar dat is puur mijn smaak hè.

Ik heb er nog mee in mijn handen gestaan vorige week, want bij Trekpleister hadden ze 1 + 1 gratis op alle nagellak… Maar gelukkig via iPhone even review en swatch gecheckt en gauw teruggezet. Ik vind 1 keer lakken al een crime! Laat staan 3 keer! De kleur is wel mooi, alleen dat metalic is niet helemaal mijn ding.

Blijft jouw nagellak een volle week zitten?! Wat voor wondermiddel gebruikt jij dan haha. Bij mij is het na 1 dag al gechipt en beschadigd.. 🙁

ik heb m nu ook op, maar dan over een lichtblauwe nagellak (alleen op de puntjes van mn nagels) zodat het een beetje vervaagt naar donker haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.