Categorieën
Nieuws

Morning After Pil Minder Veilig

Uit onderzoek is gebleken dat de Morning After Pil zijn werking vermindert wanneer het gewicht van de gebruiker toeneemt. En daar hoef je niet eens extreem zwaar voor te zijn. Dat is even schrikken.

Pil
Grote vrouwen opgelet: de Morning After Pil Nerlova is doet niet bij iedereen het werk wat het zou moeten doen. Onderzoek aan de Universiteit van Edinburgh heeft uitgewezen dat de werking van de morning after pil niet voldoet wanneer je gewicht boven een bepaald aantal kilo reikt. Tikt de weegschaal 82,5 kilo aan of meer, dan is deze morning after pil minder werkzaam. Vanaf een gewicht van 88 kilo heeft de morning after pil er geen zin meer in en werkt dan helemaal niet meer.

Dat is nogal shocking. Je hoeft niet eens heel dik te zijn wil deze pil zijn functie niet uitoefenen. Lange vrouwen hebben al snel het gewicht waarbij de Morning After Pil minder of niet meer zou werken. Het betreft namelijk niet een uitzonderlijk gewicht. Veel vrouwen hebben een gewicht rond de 80 kilo. Dat betekent dat als zij het op safe denken te spelen door de Morning After Pil te slikken, ze zich eigenlijk helemaal niet in zo’n veilige situatie bevinden als ze wellicht denken.

De Morning After Pil Nerlova is niet de enige pil met deze resultaten. Mocht je denken de Morning After Pil nodig te hebben, vraag dan voor de zekerheid meer informatie aan de dienstdoende apotheker. Veiligheid boven alles.

Bron: Refinery29.com

Één reactie op “Morning After Pil Minder Veilig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.