Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe Essence oogschaduw mono’s

Wauw hé, ik ben ineens een soort van aan het hamsteren in oogschaduwmono’s, ik heb de laatste tijd zoveel mooie, nieuwe exemplaren op de kop getikt. De Colour Crushes van The Body Shop, de 3D duo’s van Essence, de Neo Geisha’s van Catrice en jawel, ook de vijf nieuwe eyeshadow mono’s uit het vaste assortiment van Essence heb ik inmiddels in mijn bezit. Benieuwd of ze de moeite waard zijn? Ik ga het je vertellen!

Met de 5 nieuwe aanwinsten 65 Skeye and sand, 66 Peppermint ice cream, 67 Forest fairies, 68 Strawberry ice cream en 69 Here iam! bestaat het Essence mono assortiment op dit moment uit maar liefst 24 heel uiteenlopende kleuren waarmee het kiezen voor besluiteloze types als ik wel héél moeilijk wordt…..

Als eerste is daar de 65 Skeye and sand, een heel mooie koperkleurige oogschaduw die, zoals ook op de achterkant van het doosje staat, een licht sparkling effect heeft.

Oelala, wat een mooi kleurtje heeft deze 66 Peppermint ice cream! Ik moet eerlijk zeggen dat ik mint het liefst op mijn nagels en niet heel snel op mijn ogen draag, maar misschien moet ik daar toch maar eens verandering in gaan brengen. Very pretty!

Van mooie donkergroene oogschaduws als deze 67 Forest fairies kan ik er tegenwoordig niet genoeg hebben, ik ben er dol op. Door het subtiele zilveren glittertje dat erin verwerkt is wordt de smaragdgroene kleur nog net een tikkeltje mooier en specialer en maakt het wat mij betreft een echte musthave.

Wowie, nog zo’n mooierd! 68 Strawberry ice cream is zacht babyroze en is daarmee een heel bruikbaar kleurtje. Mooi voor in je binnenste ooghoeken!

De reeks van vijf wordt afgesloten met het supergave, frisse knalblauwe kleurtje 69 Here i am!, waarmee men zeker niet om je heen kan! Ook deze heeft een subtiel shimmering effect, wat het echt een beauty maakt.

De mono’s van Essence hebben me in het verleden zowel verrast als teleurgesteld, maar met deze vijf zit het qua pigmentatie en kleuren wel goed en ook de fall-out valt mee. De 65 Skeye and sand is geen heel bijzonder maar op zich wel heel handig kleurtje en over andere vier ben ik alleen maar heel enthousiast, ik vind ze prachtig. Well done, Essence!

De nieuwe Essence mono oogshaduws zijn voor € 1,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze vijf nieuwe kleurtjes? Welke zou je zelf graag willen hebben?

23 reacties op “Nieuwe Essence oogschaduw mono’s”

In het verleden ben ik diverse keren teleurgesteld geweest in de mono’s van Essence en sindsdien heb ik er nooit meer ééntje uitgeprobeerd. De swatches van deze zien er echt goed uit! Toch maar eens kijken voor die leuke donker groene!

De pigmentatie ziet er goed uit! Ik ben er erg benieuwd naar, helaas heb ik ze nog niet gespot in de Kruidvat hier bij mij om de hoek.. Misschien toch maar eens vragen wanneer ze komen, me wants them <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.