Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe Catrice Lip Appeal lipgloss & Ultimate Colour en Shine lipstick

De afgelopen week heb ik je bedolven met swatches van nieuwe Catrice nagellakjes en heb ik je een aantal nieuwe Intensif’EYE Wet & Dry Shadows laten zien, maar dat waren natuurlijk niet de enige nieuwe aanwinsten! Catrice heeft dit voorjaar namelijk onder andere ook nieuwe lipglossjes en lipsticks, waarvan ik je een nieuwe Lip Appeal lipgloss, een Ultimate Colour en een Ultimate Shine lipstick laat zien!

De Lip Appeal Moisture & Shine lipglosses maken al geruime tijd deel uit van het Catrice assortiment en bovenop de acht die er al waren komen nog eens drie nieuwe: 130 Neil’s Arms Are Strong, 140 Juri Is GAGArin en 150 Candyfornication. De Lip Appeal glossjes beloven ultieme glans en hydratatie en moeten een subtiele vanillegeur en een flexibele applicator hebben. De gloss komt in het inmiddels bekende Catrice design, is lekker stevig van formaat en bevat 5 millilliter.

Zoals je kunt zien heeft de gloss een sponsapplicatortje die plat en vrij langwerpig van vorm is. Het klopt inderdaad dat deze behoorlijk flexibel is en brengt daardoor ook erg fijn en makkelijk aan, da’s alvast een pluspunt!

Dan de gloss zelf, deze heeft inderdaad een lichte vanille-achtige geur en een prettige, niet plakkerige structuur. De kleur van deze 140 Juri is GAGArin is verder eigenlijk niet heel bijzonder, ik denk dat ik deze het beste kan omschrijven als transparant met een lichte parelmoer finish.

Echt superbijzonder of mooi vind ik deze gloss persoonlijk niet, maar op zich is-ie wel prettig in gebruik. Ik vind het altijd een plus als een gloss niet plakt en prikt en mijn lippen lekker zacht en gehydrateerd houdt en ja, dat doet deze.

Dan verder met de lipsticks, ik heb zowel een nieuwe Ultimate Colour als een Ultimate Shine voor je. Aan het Ultimate Colour assortiment zijn deze maand drie nieuwe kleurtjes toegevoegd die de namen 190 The Nuder The Better, 200 More Is More en 210 Pinkadilly Circus hebben gekregen. De Ultimate Shine collectie is uitgebreid met maar liefst vijf kleurtjes: 190 Gentle Nude Is Back, 200 Get The Nudes Paper!, 210 Kiss Kiss Hibiskuss, 220 Mrs Brightside en 230 The Worlds Grapest.

Hieronder zie je uit de Ultimate Colour lijn de 190 The Nuder The Better en uit de Ultimate Shine collectie de 210 Kiss Kiss Hibiskiss.

Aan het uiterlijk van de lipsticks is verder niets veranderd, de Utimate Colour lijn heeft nog steeds een zwart glanzende huls en de Ultimate Shine is voorzien van een zilver glimmende buitenkant.

De Ultimate Colour lipsticks hebben als kenmerk dat ze rijke, gepigmenteerde kleuren hebben en de Ultimate Shines hebben een zachte en crèmige textuur, geven je lippen intensieve voeding, verzorging en glans.

Zoals je kunt zien heeft de 190 The Nuder The Better een vrij donkere nude kleur en is de 210 Kiss Kiss Hibiskiss prachtig roze/rood. Je kunt op de swatch al wel redelijk verschil tussen de beide lipsticks zien, zo heeft de 210 Kiss Kiss Hibiskiss namelijk iets meer glans en is iets meer sheer van kleur. Ik heb de 190 The Nuder The Better even naast de 010 Be Natural uit dezelfde Ultimate Colour lijn gehouden omdat ik dacht dat deze wel erg op elkaar zouden lijken, maar de 010 Be Natural blijkt net iets donkerder en wat meer bruin van ondertoon.

Ik ben al een heel tijdje fan van de beide lipsticks van Catrice, ze hebben práchtige, intense kleuren, zijn lekker zacht en creamy en zorgen dat je lippen niet droog of prikkend gaan aanvoelen. Net als op de swatch is de Ultimate Colour 190 The Nuder The Better ook op mijn lippen wat meer dekkend van kleur en is de 210 Kiss Kiss Hibiskiss iets meer sheer van kleur maar geeft meer glans.

Ik ben vooral onder de indruk van de 210 Kiss Kiss Hibiskiss, ik vind dit echt een hele mooie kleur die een beetje een combinatie is tussen rood en roze. Doordat het niet knalrood is, is deze wat mij betreft ook wat meer toegankelijk om te dragen.

Na het testen van deze drie Catrice lipproducten is mijn conclusie dat ik de nieuwe lipgloss en Ultimate Colour lipstick niet zo heel erg bijzonder vind, ze zijn verder van prima kwaliteit maar de kleurtjes zijn op zich niet heel vernieuwend. De kleur van de 210 Kiss Kiss Hibiskiss is toch wat meer bijzonder, in ieder geval wel binnen mijn stash.

Pluspunten
Lip Appeal lipgloss heeft fijne applicator en structuur en plakt niet
210 Kiss Kiss Hibiskiss Ultimate Shine lipstick heeft een prachtige kleur!
Ultimate Colour & Shine lipsticks voelen erg prettig aan op je lippen en geven mooie glans
Ultimate Colour lipstick geeft mooi dekkend effect

Minpunten
Kleur van 140 Juri Is GAGArin lipgloss en 190 The Nuder The Better lipstick zijn niet heel bijzonder of vernieuwend
Prijs van € 3,79 van lipgloss vind ik redelijk aan de hoge kant

 De Catrice Lip Appeal lipglosses zijn voor € 3,79 en de Ultimate Colour & Shines lipsticks zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van deze 3 nieuwe lipproducten van Catrice?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

24 reacties op “Nieuwe Catrice Lip Appeal lipgloss & Ultimate Colour en Shine lipstick”

De kleur van de nude lipstick doet me wat denken aan 03 van de Rimmel ‘Katel’ lipstick Al lijkt ie op de close-up foto van de lipsticks een wat rozige ondertoon te hebben, die ik op de swatches en op je lippen dan weer niet zo terug zie. Wel mooie kleuren overigens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.