Categorieën
Beauty Nagels

Nieuwe Barry M nagellakjes The Make Up Spot

Vanaf het moment dat ik een Barry M nagellakje in mijn handen en op mijn nagels had was ik hooked. De kleurtjes, flesjes, finishes, ik vind ze helemaal geweldig. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken welke merken ik in mijn shop zou gaan verkopen, Barry M zou daar zeker één van zijn! We hadden al heel wat verschillende Nail Paint lakjes, maar de afgelopen week zijn er nog eens een heel aantal mooie bijgekomen en een paar daarvan wil ik vandaag heel graag met jullie delen!

We hebben in totaal negen nieuwe Barry M Nail Paint kleurtjes: 272 Shocking Pink, 297 Blue Glitter, 307 Lemon Ice Cream, 312 Indigo, 313 Dusky Mauve, 333 Black Multi Glitter, 334 Teal, 335 Copper en 342 Nude.

Ik was het nagellakassortiment van The Make Up Spot even aan het nalopen en kwam tot de schokkende ontdekking dat we nog véél te weinig roze lakjes hadden. Daar moest natuurlijk hoognodig verandering en komen en dus hebben we heel snel Barry M’s 272 Shocking Pink aangerukt. Een supergaaf donkerroze lakje met een mooie creamy glans, dat met twee laagjes uitstekend dekt.

2013 is nog maar een paar dagen oud en ik heb nu alweer een favoriet lakje ontdekt, de 297 Blue Glitter (op zich dekkend met twee laagjes, maar drie is nóg beter). Kijk nou hoe gaaf met dat prachtige blauwe kleurtje en al die honderdduizenden glittertjes, ik kan er echt úren naar blijven kijken. 297 Blue Glitter is een lakje dat van zichzelf al mooi en dekkend genoeg is en eigenlijk helemaal geen basiskleurtje nodig heeft, maar als je dat leuk vindt kun je er natuurlijk ook een mooi blauw lakje onder dragen.

Nog meer blauw, maar dan van een heel andere aard. De naam 312 Indigo (twee laagjes) verklapt het al, dit lakje heeft een supermooie indigo blauwe kleur die je ook wel navy-blue zou kunnen noemen. Wat mij betreft een lakje dat zowel in de lente,zomer, herfst als winter gedragen kan worden, een lekker veelzijdig kleurtje dus!

Eén van mijn persoonlijke favorieten is zonder twijfel de 313 Dusky Mauve (twee laagjes), wat is dit een geweldig mooi lakje, zeg. Als je een hele snelle blik op het flesje werpt lijkt het een ‘gewoon’ taupebruin lakje, maar daar verkijk je je lelijk op. Op je nagels verschijnt er bovenop het bruine kleurtje namelijk een schitterend paarse glitterende gloed waarmee het alles behalve ‘gewoon’ te noemen is!

335 Copper (twee laagjes) heb ik ergens vorig jaar een keertje geswatched voor By Sjanty en toen was ik al helemaal ondersteboven van de prachtige koperkleur en alle gouden, rode, groene shimmertjes. En ja hoor, dit lakje kan ook ná de feestdagen zeker nog prima!

De Barry M Nail Paint nagellakjes zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot

Q: Wat vind je van deze 5 Barry M lakjes? Welke is/zijn jouw favoriete kleurtje(s)? 

35 reacties op “Nieuwe Barry M nagellakjes The Make Up Spot”

Aaaaaah! Die blauwe glitterlak! Ik zoek al ZO lang naar een mooie glitterlak die zelf geen transparante maar een gekleurde basis heeft! Deze is perfect!

Ik ben diep onder de indruk van de nagellak Copper. Off the topic; Ik heb producten uit je shop besteld, ik was onder de indruk van de snelle uitlevering van mijn bestelling. Ik hoop dat je nog meer mooie merken aan je shop zult toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.