Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Nieuw van Olaz: Regenerist Luminous

Kijk in de spiegel en lach naar jezelf. Wat zie je dan? Een powervrouw die de wereld aan haar voeten heeft liggen, die alles wil ontdekken? En vooral een vrouw die geeft om haar huid en er het beste uit wil halen? Lees dan vooral verder.

olaz

Regenerist Luminous is de nieuwe aanvulling op het team van Olaz. Leg alvast de basis om lijntjes in de toekomst te verminderen en wanneer ze doorzetten op hun mooiste uit de verf te laten komen. De productlijn licht de natuurlijke helderheid van de huid op en laat het stralen als een parel. Vier producten bevat de lijn: Huidtint perfectionerend Serum, Huidtint Perfectionerende Crème, Verhelderende & Beschermende Dagcrème SPF20 en Donkere Kringen Corrigerende Oog Swirl.

serum1
Aan dit Huidtint Perfectionerend Serum is een ingrediënt toegevoegd dat nieuw is voor Regenerist: Undecylenoyl Phenylalanine. De aanmaak van melanine (huidpigmentnatie) wordt gereduceerd, maar niet gestopt. Het helpt daarbij pimentophopingen (bruine pigmentvlekken) te verminderen.

serum2
Slechts de inhoud van één pipetje is nodig. Het pipetje drupt niet.

serum3
Het serum trekt super snel in wat wel zo handig is als je verschillende producten over elkaar aanbrengt.

dagcrème1
De Huidtint Perfectionerende Crème ruikt lekker fruitig. Dat is belangrijk om te weten, want je moet er wel de hele dag mee op je gezicht lopen.

dagcrème2
Deze rijke, luxueuze crème bevat Energizing Technology. Deze technologie zorgt voor een langdurige, hydraterende werking.

moisturizer
Verhelderende & Beschermende Dagcrème SPF20 vervaagt de zichtbaarheid van donkere vlekjes en beschermt de huid tegen nieuwe vlekjes.

moisturizer2
De crème voelt stevig aan.

olaz_eye
Kijk eens naar de inhoud van de flacon. Dat zagen we al eerder bij Dr. Van Der Hoog. Een gel en een crème, samen in een potje en toch gescheiden. De combinatie geeft de ogen een verfriste, jonge uitstraling.

olaz_eye2
Het lijkt wel alsof er een kleine shimmer is verwerkt in de crème om je ogen nog meer te laten stralen.

Het grote voordeel van het aanbrengen van verschillende producten is dat je het in verschillende lagen in kleine hoeveelheden aanbrengt, waardoor het beter worden opgenomen door de huid.

Olaz Regenerist Luminous is verkrijgbaar bij Etos, Bol.com en Wehkamp. Alle producten uit deze lijn zijn verkrijgbaar voor €32,99 per stuk.

Q:Vind je het mooie producten?

Één reactie op “Nieuw van Olaz: Regenerist Luminous”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.