Categorieën
Beauty Nagels

Nieuw Catrice lakje: ASHley

Gisteren liet ik je van de nieuwe Catrice nagellakjes als eerste de Goldfinger zien en vandaag heb ik weer een nieuw, maar wel een stuk minder feestelijk lakje uit het assortiment voor je. Kijk mee naar het nieuwe kleurtje ASHley!

ASHley heeft nummer 610 en is vanuit het flesje gezien een vrij simpele lichtgrijze kleur. Het blijft toch geniaal hoe Catrice de namen voor haar producten kiest, ook deze ASHley is weer heel grappig gevonden.

ASHley is een crème lakje zonder shimmers of wat dan ook. Meestal is de dekking van dit soort crème-achtige lakjes wel oké en dat klopt, want met één laagje is het lakje al vrij dekkend maar twee maakt de kleur net even wat intenser en mooier.

ASHley vind ik echt een ideaal kleurtje voor de herfst en kan eigenlijk bij allerlei outfits en gelegenheden. Het is een niet te opvallend, maar gewoon simpel basic lakje dat prima dekt. De kleur van het lakje is op zich natuurlijk niet erg bijzonder, want ik heb er misschien wel meerdere van in mijn stash staan, maar Catrice doet er op zich goed aan zo’n basic lakje in haar collectie op te nemen.

 Het nieuwe lakje ASHley is voor 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

10 reacties op “Nieuw Catrice lakje: ASHley”

Heb deze gisteren ook opgedaan en hij smeerde ook echt supergoed! En londons weather forecast is donkerder 😉 en daar lijkt iets van shimmer in te zitten bij mij, en deze niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.