Categorieën
Beauty Nagels

Nieuw Catrice lakje: Goldfinger

Onlangs heeft Catrice een hele rits nagellakjes uit haar assortiment gehaald en ja, daar moeten dan natuurlijk wel weer nieuwe voor terugkomen. In totaal heeft Catrice maar liefst 14 nieuwe lakjes voor ons en één van die nieuwe kleurtjes is de gouden Goldfinger, die ik voor je geswatched heb!

Om te beginnen vind ik de naam van dit lakje echt heel leuk gevonden, het geeft precies weer wat dit lakje doet: je gouden vingers geven!

Vanuit het flesje vind ik de lak er al prachtig uitzien, het geeft me een beetje een feest-/kerstgevoel! Door het flesje heen zie je al dat het lakje mooie, fijne shimmertjes heeft en laat ik daar nu dol op zijn!

Ik heb zelf nogal een haat-liefde verhouding met de Catrice lakjes, omdat het nogal eens verschilt hoe goed de dekking ervan is. Zoals jezelf ook vast wel weet dekken de wat lichtere kleurtjes nooit zo heel goed en ik was het benieuwd hoe het met deze zou zijn. Daar kan ik kort over zijn: de dekking is prima in orde. Met 2 laagjes zit de lak er helemaal goed dekkend op en hij is ook makkelijk streeploos aan te brengen.

Een klein nadeeltje van glitterlak is dat het bijna onvermijdelijk is dat er op je vingers wat glittertjes achterblijven en dit geldt ook met het verwijderen van de lak.

Al met al is dit lakje een mooie aanwinst voor het Catrice nagellak assortiment!

Het nieuwe Goldfinger lakje is voor € 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

6 reacties op “Nieuw Catrice lakje: Goldfinger”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.