Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe GOSH Velvet Touch Eye Liners – 018 I Sea You en 19 Temptation

Voor mij zijn het zeker geen onbekenden, de GOSH Velvet Touch Eye Liners. Om ze even in een paar woorden te omschrijven: superzacht, supergepigmenteerd en verkrijgbaar in superveel verschillende kleurtjes. Voor het nieuwe seizoen heeft GOSH nog eens 5 nieuwe exemplaren aan haar Velvet Touch assortiment toegevoegd en ik heb er alvast 2 mogen proberen!

Voor het komende herfst- en winterseizoen heeft GOSH (gelukkig) niet alleen maar donkere tinten gekozen voor de nieuwe Velvet Touch liners, maar is er ook lekker wat kleur ingeknald. De namen van de 5 nieuwe Velvet Touch Eye Liners zijn: Rebelllious Brown, I Sea You, Temptation, Fashionista en Renaissance Gold.

Onlangs vertelde ik al dat ik helemaal into de gekleurde eyeliner was en nee, die fase is nog steeds niet over. Des te blij ben ik met de prachtige aquagroene I Sea You en intens paarse Temptation, wauw wat een práchtige potloden! Check die gorgeous shimmery finishes ook even zeg, ik ben verkocht!

De nieuwe GOSH Velvet Touch Eye Liners zijn voor € 7,79 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een GOSH schap.

Q: Wat vind je van deze twee nieuwe Velvet Touch Eye Liners? Gebruik je deze potloden zelf ook weleens?

20 reacties op “Nieuwe GOSH Velvet Touch Eye Liners – 018 I Sea You en 19 Temptation”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.