Categorieën
Beauty Nagels

Budget glitter topcoat – Miss Sporty Sparkle Touch

Zoals je van de week in het Glitter all the way artikel hebt kunnen lezen ben ik dól op alles wat glimt, schittert, blinkt en glittert, of het nu Kerst is of niet. Zeker mooie glitter topcoats kan ik 9 van de 10 keer simpelweg niet weerstaan en helemaal niet wanneer ze een prijsje hebben waarvan je denkt: ohhhhhhh, zó weinig?! Zo’n momentje had ik van de week (weer eens…) bij de DA, toen ik de Miss Sporty Sparkle Touch topcoat tegen het sparkly lijf liep!

Volgens mij is deze topcoat er al een tijdje, maar doordat hij met de Metal Flip lakjes en een aantal andere kerstige make-upjes in een speciaal display wat meer in de aandacht stond viel ‘ie me nu pas op eigenlijk. Gelukkig nog nét op tijd voor Kerst in ieder geval!

Oeh, de Sparkle Topcoat en Orly’s Blue Collar maken wel een hele goede match samen, vind je niet? De Sparkle topcoat is op de nagels echt nog velen malen mooier dan in het flesje, onder een ander lakje komen de gekleurde glittertjes veel meer naar voren. Paars, blauw, groen, zilver, het is net één grote gezellige confettimix!

En ook op de mooie groene Green With Envyeveneens van Orly, ziet de Sparkle Touch er ge-wel-dig uit, maar volgens mij kan deze schitterende topcoat alle kleurtjes wel hebben. Over beide kleurtjes heb ik twee laagjes van de topcoat aangebracht en je ziet het: it’s looking very good!

De Miss Sporty Sparkle Touch topcoat is voor € 1,99 verkrijgbaar bij DA en Etos.

Q: Wat is jouw favoriete glitter topcoat?

23 reacties op “Budget glitter topcoat – Miss Sporty Sparkle Touch”

That’s exactly how I like my nailpolish! Wat een prachtig lakje zeg, daar ga ik zeker even naar kijken in de winkel! Dankjewel voor de review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.